Predstavujeme – Lívia Hlavačková: Gwind 3 - Nechcená kráľovná

Gwind 3 -  Nechcená kráľovná

Dnes vychádza vo vydavateľstve Artis Omnis tretí diel fantasy série Gwind od slovenskej autorky Lívie Hlavačkovej s názom Nechcená kráľovná.

Krst knihy sa bude konať na Comics Salóne 2022 v piatok 15. 9. o 19:00 hod. v Bratislave v dome kultúry Cultus Ružinov.


Anotácia

Príbeh Anny, ktorá sa nechcene ocitla medzi hrotmi mečov a zábleskami mágie, sa chýli ku koncu. Čierni mágovia sa na ceste za svojím cieľom, ktorý už majú na dosah ruky, neštítia ničoho. S hŕstkou preživších magikov sa im moranské vojská len ťažko ubránia. Získa Chrezz vytúžený haladojský trón alebo ju stihnú zastaviť kráľovi priatelia? A aké prekvapenia pripraví osud hlavnej hrdinke? Nechajte sa strhnúť záverečným dielom trilógie Gwind.


Ukážka z knihy

Myseľ mu sama od seba zablúdila späť k boju s Gwind. Zopakoval si ho v duchu. Spomenul si, ako sa mu čepeľ jej astrálneho meča zarezala do pazuchy; ako sa proti nemu rozletel roj malých guľôčok, pred ktorými na poslednú chvíľu stihol vztýčiť štít; ako doňho vrazila obrovská sila a odhodila ho až kamsi za zábranu Veží, ktoré predtým vyplienil. Každé zranenie sa mu pripomínalo s novou silou. Sykol od bolesti. Zvraštil tvár. Celé telo ho bolelo, akoby doň ktosi udieral obrovským kladivom. Schúlil sa do klbka s kameňom v ruke. Zažmúril oči ešte silnejšie. Chcel sa pred tou neutíchajúcou bolesťou skryť. Chcel utiecť. Kamkoľvek. Len aby ju už necítil. Nedokázal sa však ani len pohnúť. A tak jeho strapená myseľ urobila to, čo jeho telo nevládalo – utiekla tam, kde ju už nič nebolelo.

Knihu Nechcená kráľovná si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Nechcená kráľovná si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Nechcená kráľovná
Séria Gwind, 3. kniha
Žáner: fantasy, young adult
Autorka: Lívia Hlavačková
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Počet strán: 440
Väzba: pevná
ISBN: 978–80–8201–161–9


O autorke

Sériu Gwind napísala slovenská fantasy autorka Lívia Hlavačková (1983). Lívia píše beletriu, populárne vedecko-medicínske články a prednáša na rôznych podujatiach. Za svoju literárnu tvorbu získala viaceré ocenenia na súťažiach. Jej poviedky vyšli v mnohých českých aj slovenských zbierkach a časopisoch. Viac sa dozviete na autorkiných sociálnych sieťach a jej webovej stránke.


Súvisiace linky

Recenzia – Gwind 1 a 2: Študentka vo fantastickej ríši

Recenzia – Lívia Hlavačková: Gwind 2 – Sama za seba

Predstavujeme – Lívia Hlavačková: Gwind, 2. časť: Sama za seba

Recenzia – Lívia Hlavačková: Gwind – Nezabiješ?

Predstavujeme – Lívia Hlavačková: Gwind: Nezabiješ? – nové prepracované vydanie


9. septembra 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií