Ohnivé pero - jeseň 2021: Pôžitok

ohnive pero

Tmavou ulicou pri Kozej bráne kráčalo dievča. Prešla si rukou po štíhlom boku, akoby si skontrolovala oblečenie. No… oblečené toho veľa nemala a bola skutočne krásna. Pôsobila krehko a neuveriteľne príťažlivo. Štíhle dlhé nohy, končiace v červených lodičkách, prepletala v koketnom kroku a každému by pripadalo, že je v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Aj keby bola prostitútka, bolo by to tu pre ňu extrémne nebezpečné. Bratislava opäť prežívala hrôzu z únosov mladých žien. Náhle pri nej zaškrípali brzdy a schmatli ju silné ruky. Usmiala sa do tmy.

Párty bežala naplno. Alkohol tiekol prúdom a koks sa vznášal aj vo vzduchu. Zlatá mládež si užívala. Partia najväčších hulvátov vtrhla dnu aj s ďalším bonbónikom. Vliekli vzpierajúce sa dievča, ktoré aj s vrecom na hlave vyzeralo tak sexy, že niektorí zavyli od vzrušenia. Dievčat tu bolo dosť, ale patrili do partie a zjavne si strach obete užívali rovnako ako chlapi. Napokon, za hlasitého povzbudzovania, jej strhli vrece z hlavy. Osadenstvo zaburácalo. Sladká tvárička dievčaťa skrivená strachom ich vzrušila. Chlapi, teda skôr ešte chalani, si ju sácali z náručia do náručia a chlipne ju obchytkávali. Pocit moci niektorých vzrušoval viac, ako sex. Dievča lietalo ako handrová bábika.

Až doteraz. Jej pohyby zrazu nadobudli istotu. Usmiala sa a skôr, než ju schytil do náručia ďalší, jej ruka ho zdrapila za krk ako kováčske kliešte. Hulvát okamžite očervenel a vyliezal mu jazyk z úst, ako aj oči z jamiek. Spoločnosť to ocenia ako posledný zúfalý pokus obete a opäť sa strhli ovácie.

Náhle všetci stíchli. Miestnosť potemnela a objavili sa v nej viacerí nepozvaní hostia. Pasovali sem ako päsť na oko. Niektorí boli čudne oblečení, ale iní aj čudne vyzerali. Šľachovití chlapi ovešaní neznámymi zbraňami, si razili cestu pripitým davom s mrazivým kľudom. Popri stenách obkľúčili celú párty. Väčšinu pohľadov pritiahli zelené dievčatá so svalmi ako pretrénované fitnesky. Tie sa neusmievali.

„Tak čo? Kde to viazne. Prečo sa nebavíte?“ Zakričalo unesené dievča a bolo zjavné, že teraz si to užíva ona. Držiac toho uslintaného gaunera jednou rukou pod krkom, zasunula mu druhú ruku do nohavíc a jeho oči definitívne opustili jamky. Cez hrdlo nepretlačil ani výkrik bolesti.

Ostatní sa pustili taktiež do práce. V luxusnom byte sa rozoznelo zúfalé jačanie pripitého osadenstva. Zopár steroidových frajerov s bielym práškom na nose sa zmohlo na odpor. V okamihu mali červené fľaky pod nosom a driády ich v sekunde spracovali na mäkko. Začalo to aj smrdieť. Niektorým povolili zvierače. Každému sa ušlo zopár faciek a skončili v najväčšej miestnosti sediac na zemi v tesnom kruhu.

Sexi dievča sa vztýčilo ako socha bohyne pomsty a aj keď pred maličkou chvíľou bojovala spolu s ostatnými, teraz stála nad hromadou ľudských trosiek, opäť vyzerala ako zo škatuľky a nebola ani len zadýchaná.

„Hovorte! Prasatá! Kto z vás sa podieľal na mučení tých dievčat?“

V miestnosti bolo ticho, iba občas niekto zastonal.

„Dobre. Zistíme si to sami,“ dodala skôr pre seba a očami hľadala vhodný materiál.

„Ty!“ Ukázala prstom smerom ku holohlavému, hrubokrkému golemovi s tupým pohľadom.

Chlapík to nepochopil, ale v zlomku sekundy pri ňom boli dvaja čudní šľachovití muži. Až nežne ho vzali pod pazuchy a privliekli ku dievčaťu v červených lodičkách. Milo sa na neho usmiala a objala ho. Keď ho nežne bozkala na ústa, sediaci dav zašumel v nádeji, že je to predsa len zinscenované spestrenie večera. Trochu drsné, ale vzrušujúce. Dievča sa mu vášnivo prisalo na pery a dav opäť zašumel. V priebehu pár sekúnd sa holohlavý búchač scvrkával a popierajúc zákony fyziky chudol až na kosť. Dokonca mu vyrástli riedke šedivé vlasy. Keď ho dievča pustilo z objatia, zrútil sa bezvládne na zem, už ako vyschnutý, storočný starec. Najbližšie sediace slečny zavrešťali od hrôzy a odtiahli sa.

„Pochopili ste?“ Spýtalo sa dievča a ukázalo opäť prstom na najtupejší kačací ksicht v hlúčiku. „Teraz ty.“

Zmaľovaná influencerka s perami, ktoré pripomínali detské plávacie rukávy vrešťala od strachu, ale dvojica chlapov ju opäť privliekla k unesenému dievčaťu.

„Ja… ja oviem šetko! Neuvližujte mi!“ mumlala cez vypchaté pery.

„Počkaj Betty!“ zaznel pokojný ženský hlas od vchodu a do stredu miestnosti vošla nádherná žena v čudných dlhých šatách až po zem.

„Pani Živa?“ oslovilo ju s otázkou dievča.

„Nechaj ju. Myslím, že už pochopili tvoju ukážku. Je čas pozbierať informácie,“ pokojne doložila Živa a zahľadela sa vystrašenej oblude hlboko do očí.

„Hm. Divné,“ povedala polohlasne a kĺzala pohľadom po ďalších vystrašených účastníkoch párty. Keď uprela na niekoho pohľad, skrútil sa od bolesti v hlave. Akoby sa im vŕtala v mozgu.

„Čo je divné, pani? Čo ste sa dozvedeli?“ spýtala sa Betty.

„To, že tu už ďalšie služby sukuby nebude treba. Sú to vyšinuté decká, ktoré len nedávno začali napodobovať svojich skorumpovaných tatkov. Vysvetlite im dôvod našej návštevy a zabaľte to tu, ako sme sa dohodli,“ prikázala potichu Živa a rozplynula sa všetkým pred očami.

Betty sa rozkročila a schmatla influencerku za kačacie pery, hrubo ňou trhla a sotila ju medzi ostatných.

„Počúvajte ma, beštie! Poslala nás sem matka Mokoša, na žiadosť panej Dunaja. Odkazuje vám, že telá žien a dievčat sú ako posvätné chrámy, ale vy ste ich mučili, znásilňovali a napokon nahádzali do rieky. Do starodávneho Isteru. Ten je domovom mnohých bytostí, ktoré sa na výčiny beštií ako ste vy, už nedokážu nečinne pozerať. Ak sa dopočujeme, že ste s tým neprestali, nájdeme si vás po jednom a zaplatíte aj s úrokmi. Teraz si vás poznačíme, aby sme vás poznali.“ pozrela na svojich spoločníkov a iba ukázala očami na sediacu skupinku.

Nocou nad Palisádami sa nieslo zvieracie jačanie, ale nikoho to nezaujímalo.

„Zlatá mládež sa opäť zabáva,“ pomyslel si každý, čo to počul.


Na prízemí parlamentu sa chodbou ozvalo klopkanie opätkov. Dievča v červených lodičkách s nádhernými sexi nohami v mikrosukni sa usmialo na pána poslanca. Tomu sa na tvári rozlial žabací úsmev a uslintane hľadel dievčaťu do výstrihu.

„Pán poslanec, potrebovala by som s vami niečo prejednať. Nemáte na mňa chvíľku čas?“ spýtala sa so sladkým úsmevom.

„Zlatíčko, pre vás mám času koľko len chcete. Poznáme sa?“ spýtal sa úlisne.

„Vy mňa ešte nepoznáte. Volám sa Betty.“

„Ó, aké príhodné meno pre tak sladkú bytosť. Poďte so mnou do mojej kancelárie, tam sa môžeme porozprávať,“ dôverne ju objal a ruka mu skĺzla až na jej zadok. Dievča sa usmialo.

V kancelárii ju nežne chytil za plecia a a celkom zblízka sa jej spýtal:

„O čom sa to máme vlastne rozprávať?“

„Je to dôverné, pán poslanec,“ odpovedala koketne Betty.

Jedna ruku jej položil na zadok a druhou sa takmer dotýkal jej pŕs.

„Tak dôverné. To mám najradšej.“

„Ide o tie jazvy čo tvoria nápis na chrbte vášho syna,“ povedala Betty odrazu chladným, kovovým hlasom, „no… syna. Čo to vlastne teraz je, keď už nemá medzi nohami celkom nič?“

Poslanec sa odtiahol, spozornel a prehltol naprázdno. Mlčal a čakal.

„Vraj ste ho v živote ku kadečomu inšpirovali. Napríklad, ako sa správať ku ženám,“ povedala sarkasticky a približovala svoje pery ku jeho ústam.

Po prízemí parlamentu sa niesol dlhý, zúfalý rev, až do prasknutia hlasiviek.

  • Toto je príspevok do súťaže mikropoviedok Ohnivé pero.
  • Je publikovaný v pôvodnom stave, neprešiel redakčnou ani jazykovou úpravou.
  • Súťažné poviedky sú publikované pravidelne, každý pondelok jedna až tri.
  • Pevne stanovená uzávierka súťaže nie je, príspevky do každého kola prijímame priebežne, kým sa kolo nenaplní.
  • Čiastkové uzávierky sú dvakrát do roka (jarné a jesenné kolo súťaže) a sú oznámené s dostatočným predstihom. Poviedky, ktoré prídu po uzávierke, sú po dohode s autorom presunuté do ďalšieho kola.
  • Na hodnotenie poviedky má vplyv jej čítanosť, počet a obsah komentárov a najmä záverečné verejné hlasovanie, ktoré sa uskutoční po predstavení poslednej poviedky daného kola súťaže.
  • Vyhlásenie a odmenenie víťazov sa uskutoční po ukončení hlasovania a vyhodnotenia daného kola, teda 2-krát ročne.
  • Viac v pravidlách súťaže.
  • Ak sa chcete súťaže zúčastniť, prečítajte si aj zoznam chýb, ktorých sa súťažiaci v Ohnivom pere dopúšťajú najčastejšie.
  • Najnovšie aktuality o súťaži Ohnivé pero sa dozviete aj na facebookovskej stránke súťaže.

20. septembra 2021
Jozef Miklovič