Usporiadatelia Comic-Conu Prague 2021 oznámili nový termín a ďalších hviezdnych hostí

CC Prague majovy termin
Crystal Reed Teen Wolf
R. M. Guera
Sylvester_McCoy_Radagast
Sylvester_McCoy_Who

Druhý ročník Comic-Conu Prague sa bude konať v termíne 7. – 9. mája 2021 v pražskom O₂ univerze. Presun z februárového termínu na máj oznámili usporiadatelia. Všetci hviezdni hostia, ktorých avizovali už predtým, dorazia v náhradnom termíne. Navyše účasť potvrdila herečka Crystal Reed, herec Sylvester McCoy a komiksoví tvorcovia R. M. Guéra, Petr Kopl, Jan Tatarka či Dan Černý.


„Po ďalších konzultáciách s Hygienickou stanicou hlavného mesta Prahy sme nútení posunúť termín Comic-Conu Prague na 7. – 9. mája. Dobrou správou je, že hviezdni hostia, ktorých sme už avizovali, prisľúbili účasť aj v tomto termíne. Na programe budeme ďalej pracovať a výrazne ho rozširovať. Sme pevne odhodlaní Comic-Con Prague tento rok zrealizovať a ak by to nešlo inak, využijeme ďalší dohodnutý náhradný termín. Všetky vstupenky zostávajú v platnosti. Hoci k tomu nemáme zákonnú povinnosť, rozhodli sme sa pre fanúšikov zaistiť možnosť refundácie vstupenky v najbližších desiatich dňoch, ak by sa im nový termín nehodil. Podmienky a ďalšie informácie nájdete na našom webe. Ďakujeme za pochopenie a podporu,“ uvádza Pavel Renčín, marketingový riaditeľ spoločnosti Active Radio, ktorej produkčná divízia NoLimits akciu spoluorganizuje.

Pozvanie na Comic-Con Prague 2021 prijala navyše aj americká herečka Crystal Reed, ktorá je známa predovšetkým ako Allison Argent v populárnom televíznom seriáli Vlčie mláďa, Sofia Falcone v seriáli Gotham a Abby Arcana v seriáli Bažináč. Zahrala si aj vo filmoch Skyline, Bláznivá a Stratená láska. Dorazí aj britský herec Sylvester McCoy, ktorého najviac preslávila úloha excentrického čarodejníka Radagasta v úspešnej filmovej trilógii Hobit alebo legendárna rola siedmej inkarnácie Doktora v jednom z najdlhšie existujúcich sci-fi seriálov Doctor Who. Z komiksových tvorcov svoju účasť prisľúbili R. M. Guéra, Petr Kopl, Jan Tatarka či Dan Černý.

Už predtým potvrdili účasť herci Christopher Lambert, Julian Glover, Neal McDonough, Edward James Olmos, Hugh Quarshie, Cara Buono, z komiksových tvorcov Jason Aaron a Francesco Gerbino. Všetci sa chystajú doraziť v máji na sviatok pop kultúry do Prahy.

Comic-Con Prague 2021 spoločne organizujú spoločnosti Active Radio a.s. a Comic-Con Prague s.r.o., hlavným mediálnym partnerom je hudobné rádio Európa 2. Vstupenky je možné zakúpiť si v sieti Ticketmaster, v ponuke budú opäť zberateľské a VIP vstupenky. Podpisy a fotky hviezd je možné k vstupenke dokúpiť v e-shope Comic-Con Prague.

fanoušků, poslední desátý ročník proběhl v roce 2019), FanCity (návštěvnost v Praze až 2500 fanoušků, nyní jen malý con v Chotěboři) a GameFFest (herní součást všech výše uvedených festivalů).

Novinky a aktuality o akcii môžete sledovať na webe conu a sociálnych sieťach:

Comic-Con Prague,

na facebookovskej stránke Comic-Con Prague

aj na instagramovej stránke Comic-Con Prague, kam budú postupne pridávané nové podrobnejšie informácie.


Súvisiace linky

Comic-Con Prague 2021 odtajnil ďalších hviezdnych hostí: Neal McDonough, Edward James Olmos Hugh Quarshie a Cara Buono

Pozvánka: Na Comic-Con Prague 2021 dorazí Christopher Lambert, Julian Glover a Jason Aaron


Zdroj a foto: Active Radio a.s, spoluorganizátor Comic-Conu Prague


13. januára 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií