Comic-Con Prague 2021 odtajnil ďalších hviezdnych hostí: Neal McDonough, Edward James Olmos Hugh Quarshie a Cara Buono

Comic-Con 2021 (1)

Usporiadatelia Comic-Con Prague 2021 prezradili ďalšie hviezdne mená. Účasť im potvrdili herci Neal McDonough, Edward James Olmos, Hugh Quarshie, Cara Buono a komiksový tvorca Francesco Gerbino. Začal sa aj predaj fotiek a podpisov hviezd v e-shope. Druhý ročník Comic-Con Prague sa bude konať v termíne od 12. do 14. februára 2021 v pražskom O₂ universe.


Celosvetovo obľúbený festival Comic-Con sa zameriava na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy predovšetkým v žánri sci-fi, fantasy a hororu. Na jedinej akcii sa účastníci stretnú s nevídaným množstvom hercov, komiksových výtvarníkov, spisovateľov a ďalších umelcov. Pozvanie na Comic-Con Prague 2021 prijal herec, režisér a producent Edward James Olmos. Najviac ho do podvedomia verejnosti dostal filmy Blade Runner a seriály Battlestar Galactica a Agenti S.H.I.E.L.D., Dexter a Miami Vice. Dorazí aj herec Hugh Quarshie, ktorý je najviac spájaný s filmom Star Wars: Epizóda I – Skrytá hrozba a Highlander. Do Prahy sa chystá aj herec Neal McDonough, ktorého mnohí poznajú z filmov Star Trek VIII: Prvý kontakt, Marvel One-Shot: Agent Carter alebo Batman: Útok na Arkham. Usporiadatelia odtajnili aj meno herečky Cary Buono, ktorú si diváci pamätajú ako Karen Wheeler v seriáli Stranger Things alebo Kelli Moltisanti zo seriálu Sopranovci. Festival navštívi aj komiksový výtvarník a herný grafik Francesco Gerbino. Aktuálne spolupracuje s Forced Perspective Comics a ilustruje a vytvára návrhy pre Sky Network.

Vstupenku na Comic-Con Prague si záujemcovia kúpia prostredníctvom siete Ticketmaster. V jej cene je zahrnutý nabitý program v 16 sálach a pódiách, vrátane všetkých besied s hosťami. K vstupenke na festival si môže fanúšik dokúpiť jedinečný zážitok s obľúbenou hviezdou. Podľa harmonogramu účasti klientov na webových stránkach si zvolí deň a či má záujem o spoločnú fotku, podpis alebo podpísanú štúdiovú fotku. Po finalizácii programu akcie si zvolí konkrétny čas, v ktorom potom príde do vyhradeného priestoru, aby získal nielen fotografiu či podpis do zbierky, ale aj zážitok so svojím obľúbencom.

„Druhý ročník Comic-Con Prague určite prebehne, pretože nechceme zarmútiť fanúšikov a pripraviť ich o túto výnimočnú akciu,“ ubezpečuje Pavel Renčín, marketingový riaditeľ spoločnosti Active Radio, ktorej produkčná divízia NoLimits akciu spoluorganizuje. A dodáva: „Samozrejme, že si uvedomujeme závažnosť súčasnej situácie, preto pracujeme s náhradnými termínmi. Ak to bude potrebné, presunieme akciu na máj.“


Novinky a aktuality o akcii môžete sledovať na webe conu a sociálnych sieťach:

Comic-Con Prague,

na facebookovskej stránke Comic-Con Prague

aj na instagramovej stránke Comic-Con Prague, kam budú postupne pridávané nové podrobnejšie informácie.


Súvisiaci link

Pozvánka: Na Comic-Con Prague 2021 dorazí Christopher Lambert, Julian Glover a Jason Aaron


Zdroj a foto: Active Radio a.s, spoluorganizátor Comic-Conu Prague


23. decembra 2020
Fandom SK - PR
Zdroj informácií