Predstavujeme – Môj prvý komiks: Spider-Man, Avengers a Minecraft

Na slovenský trh prichádzajú komiksy pre malých čitateľov. Slovenské vydavateľstvo SLOVART v spolupráci s českým vydavateľstvom CREW vydáva série komiksových dobrodružstiev v slovenskom jazyku. Príbehy svetoznámych superhrdinov zo sveta Marvel, ako Spider-Man a Avengers ožívajú na stranách plných farebných ilustrácií a sú vhodné pre čitateľov od 7 rokov.


Spiderman Avengers Minecratf 1

Spider-Man prichádza aj s jeho najlepšími priateľmi a najväčšími protivníkmi! Teda hlavne protivníkmi, veď čo by bol Spider-Man bez poriadnych súperov? Nebude chýbať Mysterio, Dr. Ock, Sandman… a vlastne celá Sinister Six. Spider-Man bude mať čo robiť!

Avengers práve Thanos, postrach vesmíru, získal kamene nekonečna, vďaka ktorým môže ovládnuť celý vesmír. Už zničili polovicu populácie všetkých svetov, vrátane niekoľkých Avengerov a polovice Fantastickej štvorky. Spider-Man, Wolverine, Ms. Marvel a Doktor Doom zostavia záchrannú jednotku a vydajú sa do vesmíru, aby Thanosa zastavili. Podarí sa tejto malej skupine superhrdinov zastaviť nezastaviteľné?

Ďalšou začínajúcou sériou sú komiksy o počítačovej hre Minecraft, ktorá už očarila asi každého školáka na svete. Minecraft je kritikmi uznávaný, vyhral niekoľko cien a bol nazvaný jednou z najlepších a najvplyvnejších videohier všetkých čias.

Minecraft – Prvá kniha príbehov sa Tyler s rodinou odsťahuje z rodného mesta, jeho život sa zmení. Našťastie však má verných kamarátov, s ktorými zostal v kontakte prostredníctvom Minecraftu. Spolu s Evanom, Candace, Tobim a Grace už podnikli mnoho výprav naprieč celým Overworldom a čakajú na novú výzvu. Napokon sa rozhodnú splniť najťažšiu úlohu – vstúpiť do Endu a postaviť sa enderdrakovi!

Fanúšikovia komiksov sa môžu tešiť ešte v júni aj na pokračovanie tejto série – Minecraft: Príbehy z Overworldu, a to nie je ešte ani zďaleka všetko.


19. júna 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií