Predstavujeme - Ben Aaronovitch: Rieky Londýna

Rieky Londýna

Ak ste sa ešte ešte s touto knižnou sériou Bena Aaronovitcha nestretli, zoznámte sa – prvý diel Rieky Londýna vychádza po slovensky vo vydavateľste Slovart.


Anotácia

Jedna z najúspešnejších mestských fantasy za posledných desať rokov! Keď sa Peter Grant zamestnal u londýnskych strážcov zákona, netušil, že na britskej polícií existuje akési zvláštne oddelenie mágie a nadprirodzených javov. Po nečakanom stretnutí s duchom sa však stane prvým učňom inšpektora Nightingala, jediného predstaviteľa tohto zvláštneho útvaru. A ešte ako zelenáč musí nielenže riešiť dva zdanlivo nesúvisiace zločiny a zistiť, čo robí z obyčajných ľudí krutých zabijakov, ale okrem toho aj sprostredkovať mier medzi dvoma bohmi rieky Temže, ktorí sú na vojnovej nohe.

Knihu Rieky Londýna si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Rieky Londýna si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Ukážka z knihy sa vám zobrazí po kliknutí na tento link

Ukážku z knihy si môžete aj vypočuť, číta Boris Farkaš:


Podrobnosti o knihe

Rieky Londýna (orig.: Rivers of London)
Séria Rieky Londýna, 1. kniha
Žáner: urban fantasy
Autor: Ben Aaronovitch
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Oľga Kralovičová
Počet strán: 376
Väzba: tvrdá s prebalom
EAN: 9788055649436


O autorovi

Narodil sa v roku 1964 Londýne a aj tam vyrastal. V jeho práci preto cítiť neutíchajúci záujem a lásku k tomu, čo „skromne“ nazýva hlavným mestom sveta. Pracoval ako televízny scenárista, pripravoval mnohé obľúbené programy vrátane kultového seriálu Doctor Who. Neskôr pracoval ako kníhkupec a dnes je spisovateľom na plný úväzok. Žije, ako inak, v Londýne.


7. novembra 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií