Predstavujeme – Andrzej Sapkowski: Zaklínač VII.: Pani jazera

Pani jazera

Aj posledná časť reedície kultovej knižnej série Zaklínač poľského spisovateľa Andrzeja Sapkowského v slovenskom preklade Karola Chmela s ilustráciami Briana Terrera a Jakuba Šimjaka je už v týchto dňoch na knižných pultoch a o priazeň čitateľov sa uchádza celá séria.


Anotácia

Vkročte so zaklínačom Geraltom na cestu k veľkolepému záveru série.

Niečo sa končí a niečo sa začína. Dieťa Predurčenia, princezná Cirila je centrom minulosti, prítomnosti aj budúcnosti. Veža Lastovičky ju zaviedla do ríše elfov, ktorá by ju chcela zhltnúť. No ona túži len po jednom – nájsť zaklínača Geralta a zachrániť ich spoločný osud aj život, ako ho poznali doteraz. Neúprosný svet ju zocelil, aby sa v tejto chvíli postavila na jeho obranu. Andrzej Sapkowski, držiteľ ceny World Fantasy Award za celoživotný prínos, vytvoril svojimi poviedkami o tajomnom zaklínačovi celosvetový fenomén, ktorý okrem knižných pultov a herných konzol dobyl aj televízne obrazovky fanúšikov po celom svete. Pani Jazera je záverečným dielom fenomenálnej románovej ságy o zaklínačovi Geraltovi z Rivie.

Knihu Zaklínač VII.: Pani jazera si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 15 % (platí do 7. 2. 2022), pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Zaklínač VII.: Pani jazera (orig. Pani Jeziora)
Séria Zaklínač, 7. kniha
Žáner: fantasy, dobrodružný
Autor: Andrzej Sapkowski
Vydavateľstvo: Lindeni
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Preklad: Karol Chmel
Ilustrácie: Brian Terrero a Jakub Šimjak
Počet strán: 576
Väzba: pevná s prebalom
ISBN: 9788056626023


Séria Zaklínač v slovenčine

Zaklínač I.: Posledné želanie

Zaklínač II.: Meč osudu

Zaklínač III.: Krv elfov

Zaklínač IV.: Čas opovrhnutia

Zaklínač V.: Krst ohňom

Zaklínač VI.: Veža lastovičky

Zaklínač VII.: Pani jazera

Samostatná kniha Zaklínač: Búrková sezóna


O autorovi

Andrzej Sapkowski patrí medzi najznámejších poľských spisovateľov. Svetovú slávu získal fantastickými poviedkami o bielovlasom zaklínačovi Geraltovi z Rivie. Prvú z nich publikoval časopisecky v roku 1986. Vznikla z nich Sága o Zaklínačovi, pozostáva z poviedkových zbierok Posledné želanie a Meč osudu a z románov Krv elfov, Čas opovrhnutia, Krst ohňom, Veža lastovičky, Pani Jazera a Búrková sezóna. Za svoje opus magnum považuje historickú fantasy Husitská trilógia, ktorá sa odohráva v Česku a Sliezsku počas husitských bojov.


3. februára 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií