Pozvánka: Na SlavCone bude aj krst knihy 66 + 6 hororov v sto slovách

666 obálka

Je možné napísať dobrú hororovú poviedku s použitím maximálne sto slov ? Sedem autorov a jedna autorka z Česka, Slovenska a Poľska sa o to pokúsili. Dali dokopy undergroundový projekt v podobe antológie poviedok do sto slov nazvanej 66 + 6 hororov v sto slovách.

Vo stostránkovej tlačenej knihe tak nájdete poviedky skúsených autorov ako Mark E. Pocha alebo Robert Cichowlas, ktorý do antológie napísal úvodné slovo. Zároveň sa tu stretnete aj s autormi, ktorí sa ešte len dostávajú do širšieho povedomia: Martin Skuřok, Ivana Prajerová , Ivan Kučera , Martin Štefko, Josef Blažek či Honza Vojtíšek. Sedemdesiatdva poviedok plných napätia, strachu, bolesti, tajomna, krvi a čierneho humoru.

Obálku knihy a vnútorné ilustrácie nakreslila slovenská ilustrátorka Lucia Kroneislová. Knihu môžete dostať u niektorých autorov a od mája 2014 na adrese www.kniznieshop.cz.

Oficiálny krst knihy 66 +6 hororov v sto slovách prebehne 26. 4. 2014 o 13:30 hod. v rámci bratislavského festivalu SlavCon. Pri tejto príležitosti sa môžete zoznámiť s editorom antológie, tromi autormi, ilustrátorkou a korektorkou. Súčasťou prezentácie knihy budú samozrejme aj základné informácie a prípadné nahliadnutie za oponu vzniku tejto knihy. A samozrejme, možnosť stať sa vlastníkom knihy a získať autogram od tvorcov.


22. apríla 2014
Fandom SK - PR