Mladí vedci natočili fanfilm Päť kameňov mechatroniky: Prvá Avengerka

Fanfilm Pär kameňov mechatroniky

Keď sa zábava spája s vedou, hobby s praxou a nadšenie pre technológie budúcnosti s reálnym životom, ľudstvo zvyčajne urobí krok dopredu. Môžete ho urobiť aj vy.


Po úspechu prvého propagačného fanfilmu Avengeri: Päť kameňov mechatroniky, ktorý so študentmi natočili mladí vedeckí pracovníci z Ústavu automobilovej mechatroniky Fakulty elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, sa tvorcovia pustili do druhého filmu. Ten má tiež predstaviť bakalársky študijný program Automobilová mechatronika, moderný odbor 21. storočia, ktorý spája štyri rovnocenné oblasti: mechaniku, informatiku, elektroniku a automatizáciu, a tvorcovia sa tiež nechali inšpirovať populárnou filmovou sériou Avengers.

Premiéra filmu bude 6. 2. 2020 na Dni otvorených dverí na Ústave automobilovej mechatroniky Fakulty elektrotechniky a informatiky STU. Jeho zameranie bude na mechatroniku, inteligentné technológie a elektromobilitu. Príďte sa pozrieť a možno vás to inšpiruje tak, že by aj Tony Stark bol na vás raz hrdý.


Trailer k filmu Päť kameňov mechatroniky: Prvá Avengerka (2020) – Automobilová mechatronika FEI STU



Podrobnosti nájdete na facebookovskej stránke udalosti alebo priamo na stránke Mechatronika.


Link na priamy odber trailera k filmu Päť kameňov mechatroniky: Prvá Avengerka (2020)


Súvisiaci link

Avengeri: Päť kameňov mechatroniky


30. januára 2020
Fandom SK - PR