Vyhrajte notebook a ďalších deväť cien s novou fantasy sériou Tajné svety

tajne svety - obálka

Čo keby sme vám povedali, že okrem toho nášho existujú aj iné svety? Tajné… Magické… A že stačí otvoriť kufor, vstúpiť doň a môžete ich všetky navštíviť.

Keď dvanásťročná Flick Hudsonová dostane návrh, aby vstúpila do Tajnosvetského spolku, je od radosti celá bez seba. Rýchlo však zistí, že s magickým multiverzom niečo nie je v poriadku. Uprostred leta prichádzajú snehové búrky, miznú celé ulice a jeden kufor ju zavedie do sveta, ktorý ostal celkom opustený. Flick čoskoro poruší všemožné spoločenské pravidlá a posunie hranice mágie, aby prišla na to, čo sa vlastne deje. Dokáže však dať všetko do poriadku, skôr než všetky svety – vrátane jej vlastného – navždy zmiznú?


Vydavateľstvo IKAR teraz prináša novú fantasy sériu Tajné svety. V prvom dieli sa čitatelia zoznámia s Flick, Jonathanom a ich Tajnosvetským spolkom. A hneď sa môžu aj zapojiť do súťaže o 10 magických cien. Stačí si kúpiť knihu Cestovná agentúra Tajné svety, preukázať sa dokladom o kúpe a odpovedať na otázku: „Keby ste si mohli vybrať, kam by ste najradšej cestovali?“

A čo všetko môžu čitatelia vyhrať? Ceny, vďaka ktorým môžu cestovať bez obmedzení aj počas lockdownu. Aspoň vo svojej fantázii.

1. cena: notebook
2. cena: tablet
3. – 5. cena: čítačka kníh Kindle
6. – 10. cena: kufor plný kníh

Podmienky súťaže a návod ako súťažiť nájdete na stránke súťaže so sériou Tajné svety.


Knihu Tajné svety si môžete kúpiť aj v Martinuse momentálne so zľavou až 18 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

e-knihu Tajné svety si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorke

L. D. Lapinski žije s rodinou na okraji Sherwoodskeho lesa, má veľa kníh a kocúra Hectora. Keď L. D. práve nepíše, venuje sa cosplayingu, popíja kolu s čerešňovou príchuťou alebo sa stará o svoju džungľu sukulentov. Cestovná agentúra Tajné svety je jej prvá kniha. Nasledujúce video, ktoré poslala slovenským čitateľom.


Podrobnosti o knihe

Cestovná agentúra Tajné svety (Orig.: The Strangeworlds Travel Agency)
Žáner: fantasy
Autorka: L. D. Lapinski
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Martin Štulrajter
Počet strán: 384
Väzba: pevná
ISBN: 9788055176925


9. marca 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií