Videopozvánka: Istrocon a Comics Salón 2017

Istrocon a CS 2017

Pozývame vás na slovenský megafestival fantastiky Istrocon a Comics Salón 2017, ktorý sa bude konať 15. – 17. septembra 2017 v Dome kultúry Ružinov v Bratislave.


Comics Salón 2017 je XIV. ročník medzinárodného festivalu s bohatým programom. Festival sa venuje komiksu, anime, mange, japonskej kultúre, hrám a KPOPu. Súčasťou festivalu je bohatá ponuka prednášok, workshopov, súťaží a premietanie najnovších filmov.

Istrocon 2017 je XXX. ročník najstaršieho slovenského festivalu scifi, fantasy a hororu, založenom ešte v roku 1988. Od svojich počiatkov sa venuje fantastickej literatúre, hudbe, maľbám a filmom. Ponúka stretnutia so spisovateľmi, krsty kníh, prednášky, workshopy a samozrejme rôzne kreatívne súťaže.

Podrobnosti o programe, prihláškach, ubytovaní, vstupenkách a kopec ďalších informácií sa dozviete priamo na stránkach festivalu Istrocon a Comics Salón 2017 a tiež aj na facebookovskej stránke festivalu. A keďže je stokrát lepšie vidieť ako raz počuť, pustite si videopozvánku, kde sa najlepšie a najrýchlejšie dozviete, čo vás na tomto festivale bude čakať.


Videopozvánka


18. augusta 2017
Fandom SK - PR