Ukážka z knihy Valentíny Sedilekovej - Biely havran

Biely_havran_obalka

Prednedávnom na knižné pulty priletel druhý diel série Pokrvní od Valentíny Sedílekovej s názvom Druhý havran, ktorý bol pokrstený na BBcone v Banskej Bystrici. Ak ste na túto knihu zvedaví, na ochutnanie vám z nej prinášame dlhšiu ukážku.


Anotácia

Mraky sa zaťahujú. Krehký Nasar padne napriek snahám o jeho záchranu a Venile sa ocitá vo vojne. No kým Pán zla naberá na sile a k jeho nohám sa deň za dňom skláňajú porazené mestá, Kathrin v Dedine bojuje o svoju neistú pozíciu. Čiernobielu dievčenskú idylku nahrádza strach, zmätok a sivá realita. Komu môže dôverovať? Zdá sa, akoby sa aj jej vlastní priatelia zo Správnej rady obracali proti nej a medzinárodní spojenci vymýšľali spôsoby, ako ju nahradiť. Mladá vládkyňa hľadá cestu k dospelosti a záchrane sveta, ktorá jej odkrýva tajomstvá mágie, ľudskej túžby po moci, aj podstatu viery. Aby sa mohla dostať z bezvýchodiskovej situácie, v ktorej ju život obral takmer o všetko, potrebuje svetlo v tme. A čo ak je ním práve Biely havran – ako Kathrinina nádej vo svete, ktorý ešte nikdy nebol černejší…

Druhé pokračovanie fantasy trilógie Pokrvní vás opäť zavedie do tajomného sveta národov spojených s prírodou, predstaví zákulisie politických intríg, krás jedinečného náboženstva, výnimočných schopností Pokrvných, oboznámi s rozmanitosťou venilských národov aj zákonov mágie a konfrontuje vás s hlbokými odkazmi na históriu i súčasný svet.


Ukážka z knihy Biely Havran


Knihu Biely havran si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorke

Valentína Sedileková je devätnásťročnou študentkou strednej školy LEAF Academy v Bratislave. Venuje sa písaniu kníh a publicistických textov, obľubuje históriu a politické štúdiá. Je iniciátorkou celoslovenského projektu Chuť žiť, ktorý sa venuje poruchám príjmu potravy. Je milovníčkou kávy, pri ktorej rada stretáva mnohých ľudí, a žije svojím utopistickým snom zmeniť svet k lepšiemu.


Informácie o knihe

Názov: Biely havran
Séria Pokrvní, 2. časť
Autorka: Valentína Sedileková
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Rok vydania: 2019
Počet strán: 288
Väzba: pevná
ISBN: 9788082010322


Súvisiace linky

Pozvánka: BBcon a Parcon 2019

Recenzia – Valentína Sedileková: Venile


8. augusta 2019
Fandom SK - PR