Ukážka z knihy Filipa Červenáka - Príbehy spod kiltu

Príbehy spod kiltu obálka predná

Príbehy spod kiltu od autora Filipa Červenáka sú treťou knihou vydavateľstva Hydra, ktoré uzrú svetlo sveta v sobotu 19. 9. 2015 o 19:00 hod. na festivale Istrocon 2015. Z tejto knihy prinášame krátku ukážku.


Anotácia

Bratranci McEeshovci si žijú pokojným životom: unášajú ženy aj poklady, pečene si marinujú v archívnej whisky, oháňajú sa obojručnými mečmi, skrátka všetko, ako má byť.

Jedného dňa však začnú v Mestečku záhadne miznúť dievčatá a krátko potom sa v uliciach objaví Veveričiak, hrdina, ktorý to nemá vôbec ľahké. Okrem podozrievavých mužov v kiltoch totiž brázdi ulice nočného Mestečka nepríjemný vodca gardistov, zlodej bez tváre, vrah bez minulosti a sirota, na ktorej je niečo podozrivé. Wrabec, Rob, Eric a William McEeshovci budú musieť kľučkovať medzi dobre mierenými ranami lopárom, útokmi krvilačných nočných živlov a vlastnými tajomstvami. Môžete sa tešiť na mnoho zaujímavých postavičiek, počínajúc Dedom Fičúrom – ešte stále nebezpečným, končiac bláznivým čarodejom Sandálfom a jeho malým zvieratkom. A možno bude aj svadba.


Podrobnosti o knihe

Názov: Príbehy spod kiltu (podtitul Veveričiak začína)
Autor: Filip Červenák
Vydavateľstvo: Hydra
Rok vydania: 2015
Počet strán: 480
Väzba: pevná bez prebalu
Jazyk: slovenský
ISBN: 9788097193027


Ukážka z knihy


Príbehy spod kiltu si môžete objednať na Martinuse so zľavou 5 %

Súvisiace linky

Program festivalu Istrocon 2015

Ukážka z knihy Zabudnutý vesmír

Ukážka z knihy Cval kentaura


18. septembra 2015
Fandom SK - PR