Svet na tvoj obraz 2016: Hlasovanie o víťazovi

svetnatvoj-180

Piaty ročník súťaže Svet na tvoj obraz 2016 pre amatérskych výtvarníkov sme vyhlásili v auguste tohto roku. Teraz, po mesiacoch prijímania, vyhodnocovania a zverejňovania súťažných prác, prišiel čas konečne hlasovať o víťazovi súťaže. A to už je úloha pre vás – našich čitateľov a priaznivcov.


Od vyhlásenia súťaže prišlo do redakcie množstvo príspevkov. Po vyradení tých, ktoré nesplnili súťažné podmienky, do súťaže postúpilo týchto 24 zaujímavých prác. Všetky boli na našom portáli predstavované v priebehu uplynulých týždňov. Pre pripomenutie – všetky sa dajú nájsť pod linkou Svet na tvoj obraz 2016.

Súťažilo sa v kategóriách:

1. Science fiction

2. Fantasy

3. Komiks

Vy, naši čitatelia, teraz rozhodnete o víťazovi jednotlivých kategórií a o absolútnom víťazovi, ktorý v celkovom hodnotení získa najvyšší počet hlasov.

Systém hlasovania

Každý hlasujúci musí označiť štyri súťažné práce (hlasuje sa za obrázok, nie za autora), avšak POZOR, pri hlasovaní záleží na poradí. To znamená, že zo štyroch obrázkov, ktoré vyberiete, PRVÝ, za ktorý kliknete, dostane najviac bodov (4) a ŠTVRTÝ najmenej (1). Body, ktoré ste svojmu favoritovi priradili, sa vám ukážu hneď po zakliknutí príslušného obrázku. Ostatným prácam, ktoré neoznačíte, zostane 0 bodov, ale nevadí, možno sa zapáčia inému čitateľovi. Hlasovať môžete do 20. januára 2017.

Pri hlasovaní nezáleží na tom, do akej kategórie je súťažná práca zaradená. Preto hlasujte len za to, čo sa vám naozaj páči. Po ukončení hlasovania rozhodne počet bodov o víťazoch jednotlivých kategórií. Ten, kto získa úplne najvyšší počet bodov, sa zároveň stane absolútnym víťazom súťaže za rok 2016.

Víťazov jednotlivých kategórií a absolútneho víťaza súťaže Svet na tvoj obraz 2016 vyhlásime 30. januára 2017.

Víťazi dostanú odmeny, ktoré do súťaže poskytli vydavateľstvá Artis Omnis, Hydra, Vydavateľstvo spolku slovenských spisovateľov, Fantom Print, a redakcia denníka Fandom SK. Tak isto si odmenu od redakcie denníka Fandom SK vyslúži jeden vyžrebovaný hlasujúci, ktorý si môže vybrať knihu Ďura Červenáka Prízraky na Devíne s podpisom autora alebo knihu Alexandry Pavelkovej Medzi nami s podpisom autorky.

Oprášte si teda spomienky, tí zábudlivejší ešte môžu preletieť jednotlivé súťažné práce, a pristúpte k hlasovaniu o víťazovi súťaže Svet na tvoj obraz 2016.

Nezabudnite – tu za svoj hlas dostanete viac než sľuby!


Hlasovací formulár

Hlasovanie je ukončené. Po ukončení hlasovania sa už hlasovací formulár nezobrazí. Výsledky súťaže oznámime 30. januára 2017.


Ďalšie kolo súťaže Svet na tvoj obraz 2017 bude vyhlásené v septembri budúceho roku. Veríme, že aj v roku 2017 sa stretneme so zaujímavými autormi a ich obrazmi, veď talentov máme na Slovensku viac ako dosť.

Ďakujeme zatiaľ našim čitateľom a súťažiacim prajeme veľa úspechov!


27. decembra 2016
Fandom SK