Predstavujeme - Suzanne Collinsová: Balada o hadoch a vtáčatkách

Balada o hadoch a vtáčatkách

Fanúšikovia úspešnej série spisovateľky Suzanne Collinsovej určite privítajú správu, že onedlho na slovenské knižné pulty zavíta nová kniha zo sveta nemilosrdných Hier o život. Takzvaný „nultý“ diel série vychádza dnes 15. januára 2021 a nesie názov Balada o hadoch a vtáčatkách.

UPDATE 20. 1. 2021: Vydavateľstvo oznámilo, že z technických dôvodov je vydanie knihy posunuté na 12. 3. 2021.


Anotácia

Vráťte sa do Panemu šesťdesiat štyri rokov pred udalosťami z bestsellerovej série Hry o život.

Osemnásťročný Coriolanus Snow čaká len na to, ako zahviezdi v Hrách o život. Tento rok bude totiž iný. Tento rok bude mentorom jedného z vyvolených. Tvrdo drel, aby dokázal naplno využiť svoj šarm, vedomosti a zručnosti a doviesť svojho vyvoleného k víťazstvu.

Lenže šťastena mu nepraje. Jeho vyvolenou je dievčina z dvanásteho obvodu, tá najodpornejšia spodina v celom Paneme. Ich osudy sú odteraz nerozlučiteľne prepletené, každé Coriolanovo rozhodnutie ich môže vyniesť na stupienok víťazov alebo úplne potopiť. V aréne to bude súboj na život a na smrť. Mimo arény sa v Coriolanovi prebúdzajú city… a tak sa musí rozhodnúť, či bude dodržiavať pravidlá, aj keď mu jeho pud sebazáchovy radí niečo úplne iné.

Knihu Balada o hadoch a vtáčatkách si môžete objednať v Martinuse momentálne so zľavou až 15 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Balada o hadoch a vtáčatkách (orig.: The Ballad of Songbirds and Snakes)
Séria Hry o život – 0
Žáner: science fiction
Autorka: Suzanne Collinsová
Vydavateľstvo: CooBoo
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Prekladateľka: Ivana Cingelová
Väzba: brožovaná
Počet strán: 592
EAN: 9788056619940


15. januára 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií