Predstavujeme - Marlon James: Čierny leopard, červený vlk

Čierny leopard, červený vlk

Prvý diel fantasy ságy plnej strhujúcich dobrodružstiev, v ktorej sa spájajú prvky afrických dejín, mytológie a fantázie nositeľa Bookerovej ceny Marlona Jamesa, vyšiel prednedávnom v slovenčine vo vydavateľstve SLOVART.


Anotácia

Román, aký ste ešte nečítali. Stopár je široko-ďaleko známy ako vynikajúci lovec. Ľudia o ňom hovoria, že má dobrý nos, lebo je obdarený výnimočnou pamäťou na vône a pachy. Keď si ho najmú, aby našiel záhadného chlapca, ktorý pred tromi rokmi zmizol, je nútený porušiť vlastné pravidlo, že vždy pracuje sám. Pátraciu skupinu tvorí pestrá zmes postáv a každá z nich má vlastné tajomstvá. Je medzi nimi aj Leopard, bytosť, ktorá sa premieňa z človeka na zviera. Časom však zisťujú, že hľadanie chlapca je životu nebezpečné.

Knihu Čierny leopard, červený vlk si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 15 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Čierny leopard, červený vlk si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Ukážka z knihy sa vám zobrazí po kliknutí na tento link

Ukážku z knihy si môžete aj vypočuť, číta Boris Farkaš:


Podrobnosti o knihe

Čierny leopard, červený vlk (orig.: Black Leopard, Red Wolf)
Séria Temná hviezda 1. kniha
Žáner: fantasy
Autork: Marlon James
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Vladislav Gális, Marína Gálisová
Počet strán: 592
Väzba: tvrdá s prebalom
EAN: 9788055644653


O autorovi

Narodil sa v roku 1970 v Kingstone na Jamajke. Napísal romány John Crow’s Devil (2005), The Book of Night Women (2009) a A Brief History of Seven Killings (2014), za ktorý ako prvý Jamajčan v dejinách získal Bookerovu cenu. Kniha Čierny leopard, červený vlk (Black Leopard, Red Wolf, 2019) je prvým dielom pripravovanej fantasy trilógie Temná hviezda. Žije v USA.


30. októbra 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií