Predstavujeme - Leigh Bardugo: Zajatie búrky

Zajatie búrky

Spisovateľka Leigh Bardugo už u nás nie je neznáma a jej čitatelia vedia, že jej svet gríš je poriadne tajomný a komplikovaný. Prednedávnom vyšla vo vydavateľstve Slovart ďalšia kniha z tohto sveta pod názvom Zajatie búrky.


Anotácia

Temnota nezomiera.

Alina sa po úteku cez Pravé more, prenasledovaná výčitkami kvôli životom, ktoré jej rukami vyhasli v Tieňovej trhline, pokúša začať nový život v cudzej krajine a udržať svoju identitu Svetlany v tajnosti. Pred minulosťou a osudom však nemôže utekať večne. Temnan sa vynoril z Tieňovej trhliny s novou, strašidelnou mocou a nebezpečným plánom, otriasajúcim hranicami prirodzeného sveta. Alina sa s pomocou neslávne známeho korzára vracia do krajiny, ktorú opustila, odhodlaná bojovať so silami, čo sa zhromažďujú proti Ravke. No čím je Alina mocnejšia, tým viac sa ponára do Temnanovej hry zakázanej mágie a vzďaľuje sa od Mala. Alina si musí vybrať medzi svojou krajinou, mocou a láskou, o ktorej vždy verila, že ju bude viesť – inak riskuje, že zajatiu prichádzajúcej búrky neunikne.


Ak si chcete prečítať ukážku z knihy Zajatie búrky, stačí, keď kliknete na tento link.


Podrobnosti o knihe

Názov: Zajatie búrky (orig.: King of Scars (Nikolai Duology 1))
2. časť série
Žáner: fantasy
Autorka: Leigh Bardugo
Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2020
Preklad: Ivana Cingelová
Počet strán: 400
Väzba: brožovaná
ISBN: 9788055644967


Knihu Zajatie búrky si môžete kúpiť v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

e-knihu Zajatie búrky si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorke

Leigh Bardugo je oceňovaná bestsellerová autorka fantasy románov pre tínedžerov a dospelých. Medzi jej najznámejšie diela patria série zo sveta Gríš (Vrania šestka, GrišaZjazvený kráľ) a jej najnovšiu knihu Ninth House vychválil aj Stephen King. Leigh sa narodila v Jeruzaleme, je absolventkou univerzity Yale a momentálne žije a tvorí v Los Angeles. Predaje jej kníh v anglickom jazyku presiahli dva a pol miliónov výtlačkov a boli preložené do 38 jazykov. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na seriál, ktorý spája svety sérií GrišaVrania šestka v produkcii spoločnosti Netflix, či adaptáciu Ninth House v produkcii Amazon Studios.


Súvisiace linky

Recenzia – Leigh Bardugo: Zjazvený kráľ

Predstavujeme – Leigh Bardugo: Zjazvený kráľ

Rozhovor: Ako spisovateľka Leigh Bardugo zvláda karanténu


24. októbra 2020
Fandom SK - PR
Zdroj informácií