Predstavujeme - Kristína Brestenská: Srieň, Pochodeň a Temnota

Srieň Pochodeň a Temnota

Novembrová novinka z vydavateľstva Slovenský spisovateľ je rozprávka pre dospelých o sebeckosti, spupnosti a sebaláske, ktoré všetko zničili, a zároveň o tom, že na to, aby sa všetko na dobré obrátilo, treba niečo obetovať. Po úspešných historických romanciach zo stredovekého Anglicka a Škótska prichádza spisovateľka Kristína Brestenská s fantasy príbehom o rôznych podobách túžby. Či už ide o lásku, moc, bohatstvo alebo pomstu, každý cieľ si vyžaduje obete…


Anotácia

Ansalya trpí v dôsledku kliatby, ktorou bohovia potrestali ctižiadostivosť troch princezien. Zbaviť kráľovstvo jej okov môže iba najsilnejší a najschopnejší bojovník, a tak kráľ usporadúva turnaje v snahe nájsť vyvoleného hrdinu. Víťaz sa môže oženiť s jednou z jeho dcér, no počas svadobnej noci zakaždým čaká na novomanžela smrť. Odvážnych bojovníkov, ochotných riskovať svoj život, je čoraz menej a zúfalstvo prostých obyvateľov aj šľachticov narastá. O utrpení vie svoje aj najmladšia princezná Andromede, vyrastajúca v nedostatku lásky. Keď sa v Ansalyi zjaví príťažlivý Daemon, unikajúci pred vlastnými démonmi, prebudí v nej nielen vášeň, ale hlavne nádej. A tá môže byť rovnako nebezpečná ako sprisahanie proti kráľovi, vidina trónu či ovládanie živlov. Princezné Lyasante, Salomé a Andromede, ktorým ľud prisúdil prezývky Srieň, Pochodeň a Temnota, budú musieť preukázať veľkú odvahu a ochotu obetovať, čo im je drahé, ak chcú dosiahnuť vytúžené šťastie.

Knihu Srieň, Pochodeň a Temnota si môžete kúpiť napríklad v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Srieň, Pochodeň a Temnota si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Ukážku z knihy Srieň, Pochodeň a Temnota si môžete prečítať na Martinuse, keď kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Srieň, Pochodeň a Temnota
Žáner: fantasy, young adult
Autorka: Kristína Brestenská
Vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Počet strán: 352
Väzba: pevná
ISBN: 9788022023429


O autorke

Kristína Brestenská na narodila a žije v Nitre. Jej vášňou sú historické romance. Debutovala románom Grófov syn (2018). Po ňom nasledovali romány Ochranca, Strážca nevinnosti, V rukách nepriateľa, Na želanie kráľa.


20. novembra 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií