Predstavujeme - Claire M. Andrews: Dcéra Sparty

Dcéra Sparty

V týchto dňoch vo vydavateľstve SLOVART vychádza prvá časť série Claire M. Andrewsovej s názvom Dcéra Sparty, ktorá je inšpirovaná starými gréckymi bájami.


Anotácia

Sparta z nej vykovala smrteľnú zbraň. Bohovia teraz chcú, aby zachránila svet!

Sedemnásťročná Dafne je bojovníčka telom i dušou, odhodlaná spraviť všetko pre to, aby sa stala rovnocennou v očiach obyvateľov slávnej Sparty, mesta, v ktorom vyrástla a naučila sa ho milovať. Nečakané stretnutie s bohyňou Artemidou – ktorá má v rukách osud jej brata – prevráti jej život naruby. Niekto ukradol deväť záhadných predmetov z hory Olymp, a ak ich Dafne nenájde, slabnúca moc bohov zmizne úplne, svet smrteľníkov sa ocitne v chaose a jej brat zomrie.

Dafne a jej sprievodcu na cestách, ktorým nie je nik iný ako príťažlivý a neuveriteľne suverénny boh Apolón, zavedie putovanie do Minotaurovho labyrintu, za Sfingou a jej hádankami, cestou spojí sily s legendárnym hrdinom Teseom či s Hippolytou z kmeňa Amazoniek a napokon bude musieť čeliť aj samotným bohom.

Knihu Dcéra Sparty si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 18 % (zľava platí do 3. 6. 2022), pre podrobnosti kliknite na tento link

Ukážka z knihy

Ukážku si môžete prečítať, ak kliknete na tento link


Podrobnosti o knihe

Dcéra Sparty (orig.: Daughter of Sparta)
Žáner: fantasy, young adult
Séria Dcéra Sparty, 1. časť
Autorka: Claire M. Andrews
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Preklad: Dominika Weinstock
Počet strán: 984
Väzba: mäkká
EAN 9788055656526


1. júna 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií