Predstavujeme - Cassandra Clare: Železné puto

Železné puto

Prichádza druhý diel novej série zo sveta Tieňolovcov, ktorej výnimoční hrdinovia si získali srdcia čitateľov na celom svete. Zoznámte sa so Železným putom.


Anotácia

Na prvý pohľad sa zdá, že Cordelia Carstairsová má všetko, po čom kedy túžila. Je zasnúbená s Jamesom Herondaleom, do ktorého je od detstva zaľúbená. Naplno sa ponorila do nového života v Londýne so svojou najlepšou priateľkou Lucie Herondaleovou a s Jamesovými sympatickými kamarátmi z Veselej zbojníckej družiny. Čoskoro sa znova stretne s milovaným otcom. A patrí jej Cortana, legendárny meč hrdinov. Realita je však oveľa pochmúrnejšia. Jamesovo a Cordeliino manželstvo je lož, ktorá má zachrániť Cordelii povesť. James je zaľúbený do záhadnej Grace Blackthornovej, ktorej brat Jesse zomrel pred mnohými rokmi pri hroznej nehode. Cortana Cordeliu páli v rukách vždy, keď sa jej dotkne. Cordeliin otec je zatrpknutý a nahnevaný. A na londýnskych Tieňolovcov útočí sériový vrah.

Knihu Železné puto si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou 11 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Železné puto si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Ukážka z knihy sa vám zobrazí po kliknutí na tento link


Podrobnosti o knihe

Železné puto (orig.: The Last Hours 2)
Séria Posledná hodina, 2. kniha
Žáner: fantasy, young adult
Autorka: Cassandra Clare
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Diana Ghaniová
Počet strán: 576
Väzba: mäkká
EAN: 9788055651347


O autorke

Cassandru Clare celý život obklopovali knihy a písanie. Najprv so svojimi kamarátkami knihami precestovala celý svet, potom začala písať svoje prvé poviedky a napokon sa vydala na dráhu novinárky a pre bulvárne plátky písala o strastiplných životoch amerických celebrít. Nikdy však nezanevrela na príbehy, ktoré jej vírili v hlave. Svet fanfikcie dobyla trilógiou Draco – Draco Malfoy a Harry Potter vypijú na hodine elixírov Všehodžús. Účinok Všehodžúsu však nevyprchá a obaja ostanú uväznení v tele toho druhého – navždy. Cassie Clare napísala aj vtipnú paródiu Pána prsteňov v štýle Denníkov Bridget Jonesovej. Svoje vlastné príbehy umiestnila do sveta Tieňolovcov, kde poloľudia-poloanjeli udržiavajú mier medzi upírmi, vlkolakmi, bosorákmi a férmi a zároveň ochraňujú nás obyčajných pred démonmi. Doteraz o tomto svete napísala hexalógiu Nástroje smrteľníkov a steampunkovú trilógiu Pekelné stroje. V pláne má ďalšie tri trilógie, ktoré sa budú odohrávať v rôznych obdobiach 20. a 21. storočia. S najlepšou kamarátkou, spisovateľkou Holly Black, momentálne pracuje na päťdielnej sérii Magistérium o mladom čarodejníkovi – a to všetko len preto, lebo sa im nepáčilo, ako sa skončil Harry Potter!


Súvisiace linky

Ďalšie knihy od Cassandry Clare na Fandom.sk


28. novembra 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií