Predstavujeme - Cassandra Clare: Najstaršie kliatby – Červené zvitky mágie

Červené zvitky mágie - obálka

Jedna z najobľúbenejších fantasy spisovateliek Cassandra Clare, ktorú poznáme napríklad ako autorku kníh Nástroje smrteľníkov, Pekelné stroje, Tajomná temnota, Magistérium, pripravila pre svojich fanúšikov úplne novú sériu z obľúbeného univerza Tieňolovcov.

Prvá časť série Najstaršie kliatby – Červené zvitky mágie sa sústreďuje na postavu milovaného Magnusa Banea a jeho priateľa Aleca. Čitatelia sa opäť môžu tešiť na poriadnu akciu, veľkú dávku romantiky a príbeh, ktorý otáča stránky sám. Vychádza vo Vydavateľstve SLOVART v preklade Diany Ghaniovej.


Anotácia

Magnus Bane netúžil po ničom inom okrem dovolenky. Chcel sa vydať na veľkolepú cestu po Európe s Alecom Lightwoodom, s ktorým konečne tvoria pár. No len čo pricestujú do Paríža, objaví sa správa o démonskom kulte, ktorý má vraj v úmysle uvrhnúť celý svet do chaosu. A tento kult údajne založil práve Magnus. Pred mnohými rokmi. Zo žartu.

Magnus a Alec sa musia rýchlo vydať na cestu krížom cez Európu v stopách kultu, skôr ako narobí ešte väčšie škody. Akoby to nestačilo, celou cestou ich prenasledujú démoni a je čoraz ťažšie odlíšiť priateľov od nepriateľov. Magnus a Alec si musia navzájom dôverovať ešte viac ako predtým – aj keby to malo znamenať, že odhalia tajomstvá, ktoré doteraz zostali skryté.

Knihu Červené zvitky mágie si môžete objednať v Martinuse momentálne so zľavou až 15 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Červené zvitky mágie si môžete predobjednať v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Názov: Červené zvitky mágie (orig.: Red Scrolls of Magic)
1. diel série Najstaršie kliatby
Žáner: fantasy
Autorka: Cassandra Clare
Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2020
Jazyk: slovenský
Preklad: Diana Ghaniová
Počet strán: 376
Väzba: brožovaná
ISBN: 9788055645803


2. júla 2020
Fandom SK - PR
Zdroj informácií