Predstavujeme - Brandon Mull: Dračia hliadka, 1. diel

Dračia hliadka per

Na pulty kníhkupectiev sa v týchto dňoch dostáva voľné pokračovanie série Fablehaven od Brandona Mulla – prvý diel série s názvom Dračia hliadka, ktorý vychádza v slovenčine pod hlavičkou vydavateľstva Fortuna Libri.


Anotácia

V ukrytej dračej svätyni Wyrmroost Celebrant Spravodlivý, kráľ drakov, kuje odplatu. Už veľmi dlho sú preňho svätyne väzením a túži len po tom, aby zvrhol svojich väzniteľov a rozpútal vek drakov.

Na záchranu sveta pred dračou hordou s ničivými magickými schopnosťami je potrebné obnoviť prastarý rád Dračej hliadky. Kedysi dávno bola Dračia hliadka skupina čarodejníkov, čarodejníc, drakobijcov a iných pomocníkov, ktorí zavreli draky do svätýň. No skoro všetci pôvodní členovia sú už mŕtvi, a tak čarodejník Agad poprosí o pomoc Stana Sorensona, kapitána organizácie Rytieri úsvitu, ktorá dohliada na čarovné rezervácie na celom svete, a jeho vnúčatá Kendru a Setha, ktorí už raz zabránili nadvláde démonov. Aby odvrátili novú hrozbu, musia využiť všetky svoje čarovné zručnosti a podniknúť cestu plnú nástrah.

Knihu Dračia hliadka si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 23 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Dračia hliadka si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Dračia hliadka (orig.: Dragonwatch 1)
Žáner: fantasy
1. časť série
Autor: Brandon Mull
Vydavateľstvo: Fortuna Libri
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Počet strán: 384
Väzba: mäkká
EAN 9788057302360


30. mája 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií