Pozvánka: Príďte na Comics salón. Príde aj herečka Natalia Tena

Natalia-Tena-Harry-Potter-5
natalia_tena_003
Natalia-Tena-Nymphadora-Tonks

V septembri príde na Comics salón do Bratislavy Natalia Tena, ktorá vo filmovej sérii o Harrym Potterovi stvárnila postavu aurorky Nymphadory Tonks allias Tonksovej. Fanúšikovia Game of Thrones ju poznajú aj ako seriálovú Oshu. Vďaka 365.bank sa s ňou budú môcť stretnúť aj osobne.


Comics salón otvorí 20. septembra svoje brány všetkým, ktorí obľubujú popkultúru. Okrem zaujímavého programu nebude chýbať významný hosť. Po Vladimírovi Furdíkovi (predstaviteľ Night Kinga, GoT), Danielovi Portmanovi (Podrick Payne, GoT), ktorí boli hosťami festivalu v minulosti, teraz na Slovensko zavíta ďalšia herecká hviezda.

„Sme radi, že aj tento ročník Comics salónu budeme hostiť významného zahraničného herca. Pre všetkých návštevníkov bude zorganizovaná beseda v hlavnej sále a po nej sa uskutoční autogramiáda, takže budú mať príležitosť stretnúť sa s Nataliou aj osobne,“ uvádza Róbert Žittňan, organizátor festivalu.

Natalia Tena pochádza z Anglicka a zahrala si po boku Daniela Radcliffa v štyroch častiach série o Harrym Potterovi, konkrétne Harry Potter a Fénixov rád, Harry Potter a Polovičný princ, Harry Potter a Dary smrti 1 a 2. Ako jedna z členov Fénixovho rádu bojovala po boku Harryho Pottera proti úhlavnému nepriateľovi Voldemortovi. Dokonca sa Harry stal krstným otcom jej „knižného“, respektíve „filmového“ dieťaťa. Natalia je známa aj účinkovaním v štyroch sériách seriálu Game of Thrones, kde sa starala o Brana Starka a pomáhala mu.

Pre klientov 365.bank banka ako partner festivalu pripravila niekoľko výhod. Pri vstupe na Comics salón budú môcť využiť „Fast track“, vďaka čomu sa dostanú do areálu festivalu rýchlejšie a bez čakania. Na besede s herečkou budú môcť využiť predné rady na sedenie. Okrem toho ich čaká aj 365 zóna so zaujímavým programom a ďalšími aktivitami.

Tohtoročný Comic salón prinesie v priebehu troch dní okrem známej herečky aj ďalší atraktívny program. Dominovať mu bude veľmi obľúbená kostýmová súťaž Cosplay, ktorej víťaz pocestuje na európske finále EuroCosplay, či medzinárodná tanečná súťaž KPOP Contest. Návštevníci sa môžu tešiť na tri dni plné prednášok, workshopov, stretnutí s obľúbenými spisovateľmi ako Juraj Červenák, František Kotleta či Daniel Hevier Chýbať nebudú ani rôzne súťaže, najnovšie filmy, hry a bojové umenia. Comics salón 2019 sa uskutoční od 20. do 22. septembra v DK Ružinov.


O Comics salóne:

Comics salón 2019 – 365.bank je 32. ročník medzinárodného festivalu pop-kultúry. Venuje sa komiksu, anime, hrám, japonskej kultúre, KPOP-u, sci-fi, fantasy a hororu. Súčasťou festivalu je bohatá ponuka prednášok, workshopov, súťaží, najnovších filmov, fantastickej literatúry, hudby a umenia. Ponúka stretnutia so spisovateľmi, krsty kníh a, samozrejme, rôzne kreatívne súťaže.


Zdroj: Róbert Žittňan, Comics salón


30. augusta 2019
Fandom SK - PR