Anketa: Fantastická kniha roka 2018

fantasticka-kniha-roka

Denník Fandom.sk vyhlasuje anketu o najlepšiu knihu za rok 2018.


Prečítali ste v uplynulom roku nejakú dobrú knihu? Napíšte nám o nej. Prečítali ste zlú? Napíšte nám o nej tiež.

Nominujte najlepšie knihy slovenskej a zahraničnej fantastickej literárnej scény a ukážte prstom na najväčší omyl, ktorý v tejto oblasti vyšiel. Najzaujímavejšie odpovede uverejníme a vyžrebovaného autora jednej z nich odmeníme, akože ináč, knihou.


Podmienky zaradenia knihy do ankety:

  • Kniha musí obsahovať prvky fantastiky, t. j. musí spadať do žánru fantasy, science fiction, hororu s fantastickými prvkami alebo ich subžánrov.
  • Kniha musí mať vročenie 2018, t. j. vyšla v uplynulom roku.
  • V kategórii „Najlepšia slovenská kniha“ ide o prvé vydanie knihy slovenského autora, ktoré vyšlo v slovenskom jazyku na Slovensku.
  • V kategórii „Najlepšia zahraničná kniha“ ide o prvé vydanie knihy zahraničného autora, ktoré vyšlo v slovenskom alebo českom jazyku na Slovensku alebo v Čechách a je na Slovensku bežne dostupné.
  • V kategórii „Škoda slov“ (najhoršia kniha) ide o prvé vydanie knihy slovenského alebo zahraničného autora, ktoré vyšlo v slovenskom alebo českom jazyku na Slovensku alebo v Čechách a je na Slovensku bežne dostupné.

Svoje tipy a názory zasielajte priloženým formulárom do 20. januára 2019 do 12:00. Vaše údaje, ktoré uvediete do formulára, budú použité len na účel tejto ankety. Nominujúci, ktorý nevyplní všetky požadované údaje, bude diskvalifikovaný, jeho tip bude neplatný, a tým pádom sám seba ukráti aj o možnosť výhry.

Tešíme sa na vaše nominácie!

Upozornenie: Po uzávierke nominácií sa už formulár nezobrazí.



1. januára 2019
Fandom SK