Predstavujeme – Alexandra Pavelková: Údolie ľalií (audiokniha)

Alexandra Pavelková - Údolie ľalií audiokniha

Pred niekoľkými dňami vyšla vo vydavateľstve Wisteria Books pôvodná fantasy Alexandry Pavelkovej Údolie ľalií ako audiokniha. Svoj hlas knižke prepožičala herečka Judita Hansman, takže tieto magické príbehy od údolia rieky Slatiny si už fanúšikovia fantasy okrem čítania môžu aj vypočuť.


Anotácia

Nevinná obhliadka chalupy sa takmer zmení na tragédiu. Nečakaná búrka zvedie pod jednu strechu ľudí z rôznych miest, s rôznymi povolaniami, názormi a životnými prioritami. Kým zúria živly, krátia si čas rozprávaním príbehov. Pritom, chtiac či nechtiac, postupne odhaľujú aj svoje povahy, sklamania, motivácie a ciele. Príbehy, hoci aj vymyslené, majú totiž moc vnárať sa do duší, meniť túžby, postoje a snáď aj skutočnosť. Pretože príbehy chcú žiť. Mytológia sa prelína s realitou, história so súčasnosťou. Ku koncu už nikto nie je tým, čím sa zdal na začiatku. A možno o to príbehom šlo.

Vypočujte si ukážku z audioknihy Údolie ľalií


Podrobnosti o audioknihe

Údolie ľalií
Žáner: fantasy
Autorka: Alexandra Pavelková
Vydavateľstvo: Wisteria Books, SLOVART
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Interpretka: Judita Hansman
Formát: CD alebo MP3 na stiahnutie
Dĺžka: 11 hod 55 min

Audioknihu si Údolie ľalií si môžete okamžite stiahnuť na Audiolibrix

Audioknihu si Údolie ľalií si môžete okamžite stiahnuť alebo objednať na CD v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorke

Alexandra Pavelková je autorka sci-fi a fantasy, propagátorka fantastiky na Slovensku. Napísala trinásť kníh, jej príbehy vychádzajú aj v prekladoch – v češtine, poľštine i filipínčine. Je autorkou prvého slovenského románu v žánri fantasy a spoluautorkou prvej slovenskej románovej trilógie v tomto žánri. Je nositeľkou zrejme všetkých ocenení, ktoré môže autor nielen fantastiky na Slovensku a v Čechách získať. Publikovala množstvo poviedok v slovenských a českých antológiách, niektoré antológie editovala. Píše filmové a knižné recenzie, články o literatúre a fantastike. Je gestorkou literárnej súťaže Ohnivé pero a výtvarnej súťaže Svet na tvoj obraz. Je aj blogerkou a šéfredaktorkou internetového denníka Fandom.sk.


Súvisiace linky

Recenzia – Alexandra Pavelková: Údolie ľalií (recenzoval Jozef Girovský)

Recenzia – Alexandra Pavelková: Údolie ľalií – príbehy chcú žiť a zauzľovať sa (recenzoval Ján Blažovský)

Recenzia: Údolie ľalií – nadčasová fantasy (recenzovala Lucia Vričanová)

Ukážka z knihy Údolie ľalií


14. júla 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií