Zažite fantastické leto s Epochou

Ak k vašim najobľúbenejším letným činnostiam patrí čítanie, vydavateľstvo Epocha ponúka pár tipov na novinky, ktoré vám môžu spríjemniť bežné aj dovolenkové dni.


V prvom rade je to román Františka Kotletu Poločas rozpadu, ktorý vychádza koncom júla a okrem tradičného e-booku bude k dispozícii aj ako audiokniha. Ide o pokračovanie výborne prijatého postapokalyptického bestselleru Spad, ktorý sa po pol roku od vydania dočkal dotlače a v júni tohoto roku aj audioverzie. A dobrou správou je, že celá voľná trilógia bude uzavretá ešte tento rok, keď pred Vianocami vyjde Rázová vlna.

Polocas_rozpadu obalka

Knihu Spad si môžete kúpiť (aj ako e-book) v Martinuse so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Čerstvou bombou je Poslední stadium, veľkolepé finále akčnej urban fantasy série Kladivo na čaroděje, ktorá si získala za päť rokov, ako vychádza, srdcia množstva fanúšikov. Za jej príťažlivosťou stojí epizodický charakter jednotlivých dielov, viac autorov, a teda rozličné štýly rozprávania, charizmatickí a netradiční hrdinovia a hlavne akcia a vtip, ktorými sa stránky príbehov len tak hemžia.

Toho roku sa dočkáme ešte antológie O krok před peklem a potom bude čas pomaly pripravovať druhú sezónu. (Do 31. 7. 2017 prebieha aj tématická súťaž o knižné darčeky.)

Posledni_stadium obalka

Novinku Poslední stadium si môžete kúpiť (aj ako e-book) v Martinuse so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Jana Rečková rozhodne patrí medzi najväčšie legendy českej fantastiky. Čitatelia si ju obľúbili najmä vďaka neskutočnej žánrovej rozmanitosti, neošúchaným zápletkám a jedinečnej atmosfére. Nechajte sa očariť imagináciou mysteriózneho fantasy románu Jáma a dům alebo gejzírom nápadov v zbierke poviedok Protože se stmívá.

Jama_a_dum obalka

Knihu Protože se stmívá si môžete kúpiť (aj ako e-book) v Martinuse so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Aj Josef Pecinovský sa zaraďuje medzi klasikov českej fantastiky a kmeňových autorov vydavateľstva Epocha. V trojdielnom sci-fi trileri Areston (2016 – 2017) rozohral napínavý príbeh z drsného vesmírneho väzenia, ktoré skrýva nejedno tajomstvo.


Akcia, hlášky, vtip aj české reálie a výlet do českej histórie ponúka oddychová jednohubka Oskara Fuchsa Frost (naša recenzia). Ak ste fanúšikovia Františka Kotletu či Jiřího Kulhánka, skúste aj toto dielko, nemalo by vás sklamať.

Frost - obalka

Knihu Frost si môžete kúpiť (aj ako e-book) v Martinuse so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


A ak máte radšej temnejší odtieň fantasy, siahnite po knihe Válka zrcadel Terezy Matouškovej (naša recenzia).

Válka zrcadel - obálka

Knihu Válka zrcadel si môžete kúpiť (aj ako e-book) v Martinuse so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Veríme, že sa tipmi necháte inšpirovať a prežijete nad knižnými stránkami nejeden krásny letný večer.


Zdroj: Vydavateľstvo Epocha


Súvisiace linky

Recenzia – Oskar Fuchs: Frost

Recenzia – Tereza Matoušková: Válka zrcadel


20. júla 2017
Fandom SK - PR