Predstavujeme - Vladimíra Šebová: Syn podsvetia

Syn podsvetia

V týchto dňoch sa na knižné pulty dostáva druhá časť série Piesne troch svetov od slovenskej autorky Vladimíry Šebovej. Druhá kniha má názov Syn podsvetia a vychádza vo vydavateľstve CooBoo.


Anotácia

Boh podsvetia Veles vyhlásil jednoduchú úlohu. Kto privedie jeho strateného syna, dostane zaňho všetko, čo si zažiada. Sirína, dievčina s čarovným hlasom a posledná svojho druhu, tak má šancu získať späť to najcennejšie. No cesta do podsvetia je plná nástrah a Sirína je nútená zavolať si na pomoc skupinu netradičných a zúfalých hrdinov.

Smrteľník, ktorého obchodík sa prepadol pod zem. Alkonosta, oddaná bojovníčka, ktorú vyhostili za zradu. Rusalka, ktorá sa pretĺka ako nájomná vrahyňa. Lešij, ktorý má obľubu v magických predmetoch. A dedič podsvetia, ktorý zutekal zo sveta mŕtvych v snahe zmeniť svoj osud. Spolu sa vydávajú na dobrodružnú cestu plnú priateľstva, lásky a mágie. Musia čeliť dávnym i novým nepriateľom, bájnym príšerám aj vlastným démonom. Na mieste, kde končia všetky stratené veci, nájdu možno viac, než pôvodne hľadali.

Dodrží Veles slovo alebo bude hrať podľa vlastných pravidiel?


Knihu Syn podsvetia si môžete predobjednať v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Syn podsvetia
Séria Piesne troch svetov, 2. kniha
Žáner: fantasy, romantika
Autorka: Vladimíra Šebová
Vydavateľstvo: CooBoo
Rok vydania: 2023
Jazyk: slovenský
Počet strán: 336
Väzba: brožovaná
EAN: 9788056633588


O autorke

Vladimíra Šebová je slovenská spisovateľka a autorka slovenskej bestsellerovej série Insomnia, ktorá ovládla rebríčky najpredávanejších kníh na Slovensku a bola nominovaná na viaceré literárne ocenenia. Je presvedčená, že len jedna realita nikdy nie je dosť, a tak vytvára nové, či už vo svojich knihách plných fantasy svetov, alebo vo videohrách, do ktorých píše príbehy a scenáre. A živí sa tým! (Áno, je možné živiť sa tým, čo milujete.) Harryho Pottera prečítala viac ako dvadsaťkrát a v zime hrdo nosí svoj slizolinský šál. Nikdy neodmietne večer pri stolových hrách s kamošmi či oddych pri plejku. Je však rada, že verný parťák foxteriér Doby ju vždy nadšene vytiahne na prechádzku do pražských uličiek a každý deň ju učí trpezlivosti, takej nutnej pri nekonečnom ťukaní do klávesnice. A nech už by ste kedykoľvek nazreli do jej pracovne, zaručene ju tam nájdete so šálkou dobrej kávy.


Súvisiace linky

Predstavujeme – Vladimíra Šebová: Dcéra zimy

Recenzia – Vladimíra Šebová: Dcéra zimy


22. júna 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií