Predstavujeme – Filip Červenák: Príbehy spod kiltu - Kráľovská hra

Filip Červenák - Kráľovská hra

Na druhý diel svojej série Príbehy spod kiltu nechal slovenský autor Filip Červenák čakať svojich čitateľov osem rokov. Nakoniec sa ale dočkali a kniha Kráľovská hra vyšla koncom minulého roka vo vydavateľstve Hy­dra.


Anotácia

Za siedmimi trblietavými galaxiami a siedmimi rozmermi reality stojí na okraji všetkého chatrč, v ktorej sa pomaly, ale isto rozkladajú po stole šachové figúrky. Odnesú si to mnohí. Arlene bude na cintoríne čeliť neznámej temnote, Pallister zmení povolanie z námorníka na detektíva, Edward narazí na tajomstvá vojakov pohraničnej stráže, Evander podnikne strastiplnú púť po okraji Kráľovstva, Vlastimilovi Liškovi bude každú chvíľu hroziť smrť a starý Scottmond sa vydá na záchrannú výpravu bez nádeje na úspech. Budúcnosť sveta visí, ako vždy, na vlásku a McEeshovcom sa pod nohami motajú strašidlá, orly, záhadné panie v bielych šatách, dvanásť sekier a sušené hríby nedobrej povesti. Ak má svet ostať farebný, niekto sa na tú šachovnicu bude musieť pozrieť zblízka.

Knihu Príbehy spod kiltu – Kráľovská hra si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou 8 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Pre zobrazenie ukážky kliknite na link: Ukážka z knihy Filipa Červenáka Kráľovská hra


Podrobnosti o knihe

Kráľovská hra
Séria: Príbehy spod kiltu, 2. kniha
Žáner: fantasy, scifi
Autor: Filip Červenák
Vydavateľstvo: Hydra
Rok vydania: 2023
Jazyk: slovenský
Počet strán: 302
Väzba: pevná
ISBN: 978–80–69017–12–2


O autorovi

Narodil sa v roku 1991 v Malackách, trvalo býva v Bratislave, kde vyštudoval genetiku na PRIF UK. Písaniu príbehov žánru fantasy sa venuje odmalička, prvú knihu Príbehy spod kiltu: Veveričiak začína vydal v roku 2015.


Súvisiace linky

Ukážka z knihy Filipa Červenáka – Príbehy spod kiltu

Recenzia – Filip Červenák: Príbehy spod kiltu


12. januára
Fandom SK - PR
Zdroj informácií