Zombie Run v Senci je zrušený

zombie run

Na základe odporúčania majiteľov licencie Zombie Run – terénneho prekážkového behu s prvkami cosplay – sa ruší podujatie Zombie Night Run, plánované na 20. 8. 2016 v Senci v areáli Slnečných jazier.

Zombie Run je koncipované ako športový zážitok pre celé skupiny súťažiacich, kde sa preveruje ich teamový duch, keďže zdolanie náročnej trasy je možné len pri úzkej spolupráci v rámci súťažiacej skupiny. (bežci štartujú v 20 členných skupinách). Nízky počet zaregistrovaných účastníkov predmetného podujatia neumožňuje zaručiť zážitok z absolvovania Zombie Night Run.

Celé podujatie je mimoriadne náročné po produkčnej stránke, keďže príprava 5 km dlhej trate s vyše 20 statickými a dynamickými prekážkami trvá niekoľko dní. Majiteľ licencie neodporúča čakať na registráciu účastníkov na samotný deň konania akcie. Zaregistrovaným účastníkom pre Senecký Zombie Night Run bude vrátený ich registračný poplatok a ponúknutá možnosť bezplatnej účasti (a preplatenia cestovných nákladov) na Zombie Run Košice, ktorý sa uskutoční 17. 9. 2016.

Zdroj: Zombie Run Slovensko


Súvisiaci link:

Zombie Run prichádza na Slovensko


20. augusta 2016
Fandom SK - PR