Zombie Run prichádza na Slovensko

zombie run

Chceli by ste si zabehať pred zombíkmi, so zombíkmi alebo za zombíkmi? Konečne budete mať príležitosť, a to v Senci 20. augusta 2016 a v Košiciach 17. septembra 2016.


Na Slovensko prichádza ďalšie licencované bežecké podujatie, ktorého korene siahajú do zahraničia.

ZOMBIE RUN ® je rodinným behom, ktorý v sebe spája prvky terénnych prekážkových behov s prvkami komiksovej kultúry (cosplay). Terénne prekážkové behy sa tešia na Slovensku mimoriadnej popularite a to isté platí aj pre čoraz väčšiu komunitu priaznivcov komiksovej kultúry – napokon, stačí spomenúť obrovský nárast záujmu o Anime Show, Istrocon, Slavcon či ďalšie slovenské cony.

Princípom tohto behu je stará dobrá naháňačka. Účastníci si môžu vybrať, či sa zaregistrujú ako bežci alebo ako zombíci. Bežci obdržia pás s troma zástavkami predstavujúcimi herné životy a snažia sa zdolať 5-kilometrový úsek v čo možno najlepšom čase bez straty na životoch. Zombíci, ktorí budú namaskovaní profesionálnymi televíznymi maskérmi, budú mať za úlohu uloviť čo najviac herných životov a vyradiť z pretekov čo najviac bežcov.

Premiéru bude mať Zombie Run 17. septembra 2016 ako vyvrcholenie Európskeho týždňa športu v centre Košíc, ale už 20. augusta 2016 si bude možné vyskúšať jeho Night Run verziu na Slnečných jazerách pri Senci, kde sa uskutoční ako sprievodný program majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale.


Ceny:

20. 8. 2016 Senec, Slnečné jazerá: Zombie Night Run

  • dospelí: 25 EUR
  • deti (do 14 rokov): 19 EUR
  • skupiny: 22,50 Eur za osobu (minimálny počet členov skupiny je 5)

17. 9. 2016 Košice, Centrum: Zombie Run

  • dospelí: 19 EUR
  • deti (do 14 rokov): 14 EUR
  • skupiny: 17,10 Eur za osobu (minimálny počet členov skupiny je 5)

Pod týmto linkom nájdete podrobnosti o registrácii a vstupenkách.


Zdroj: Zombie Run SK


25. júla 2016
Fandom SK - PR