Predstavujeme - Valentína Sedileková: Nový rod

Nový rod

Ak ste si obľúbili knižnú fantasy sériu Pokrvní od mladej slovenskej autorky Valentíny Sedilekovej, určite si nenecháte ujsť tretí diel s názvom Nový rod.


Anotácia

Späť medzi živých sa vracia muž, ktorý baží po pomste, zatiaľ čo žena v meste ihličnanov chystá vzburu voči vlastnému otcovi. Mladá vládkyňa, otrasená zo straty najbližšieho človeka, sa pripravuje na svoju poslednú výpravu. Moc Borensatyhu sa však zdá byť neohrozená. Než sa v poslednej bitke ocitne tvárou v tvár Pánovi zla, Kathrin sa spoločne s čarodejmi vydá na púť do Gurutských močiarov. Práve tam odhalí, či bude schopná najmocnejšieho muža poraziť, alebo leží záchrana Venilu v rukách niekoho celkom iného – napríklad človeka z Nového rodu.

Záverečný diel trilógie Pokrvní prináša napínavý dej plný zvratov a tajomstiev. Zavedie vás hlbšie do ešte neprebádaných oblastí mágie, histórie a zákonov Venilu, s prepojením na plnokrvnú slovenskú fantastiku, ako aj súčasný svet. Vydajte sa spolu s Kathrin do posledného boja proti Pánovi zla.

Knihu Nový rod si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Pod týmto linkom si môžete prečítať ukážku z knihy


Podrobnosti o knihe

Nový rod
Séria: Pokrvní, 3. kniha
Žáner: fantasy
Autor: Valentína Sedileková
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Počet strán: 200
Väzba: pevná
ISBN: 9788082011657


O autorke

Valentína Sedileková (2000) je zakladateľkou organizácie Chuť žiť, v rámci ktorej sa s tímom odborníkov venujú pomoci ľuďom a rodinám s poruchami príjmu potravy. Knižne je činná od roku 2015, odvtedy má na konte päť kníh: Pokrvní (2015), neskôr celú fantasy sériu Pokrvní: Venile (2017), Biely havran (2019), Nový rod (2022) a autobiografickú knižku Chuť žiť (2019) o svojej liečbe z mentálnej anorexie. Pochádza z Banskej Bystrice, žije v Bratislave.


Súvisiace linky

Recenzia – Valentína Sedileková: Pokrvní

Recenzia – Valentína Sedileková: Venile

Recenzia – Valentína Sedileková: Biely havran


5. januára 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií