Pozvánka: Silvia Zeumerová a Parstelvan v Banskej Bystrici

Parstelvan - obálka
Silvia Zeumerová

Parstelvan pokračuje v potulkách po Slovensku.

Po januárovej besede v Bratislave a februárovej v Nitre, zavíta Parstelvan a jeho autorka Silvia Zeumerová do Banskej Bystrice. A to práve 8. marca 2019 na Medzinárodný deň žien, takže najmä pre dámy so záľubou v čítaní môže byť beseda tou správnou voľbou, ako stráviť príjemný večer v objatí kníh. Podujatie sa totiž koná vo Verejnej knižnici Mikuláša Kováča (na ulici F. Švantnera 18) o 16:30 hod.

Okrem besedovania, premietania uputávky, čítania a autogramiády pripravuje knižnica aj malé sladké prekvapenie, ktorým nepohrdne nijaký maškrtný jazýček. Všetci ste srdečne pozvaní.

Lyrický fantasy román Parstelvan vyšiel vo vydavateľstve Lindeni (vydavateľský dom Albatros) v novembri minulého roka. Prihovára sa najmä ženskej časti čitateľov. V priebehu času sa aktivity okolo Parstelvanu rozvinuli. Dnes projekt Parstelvan zahŕňa okrem samotného románu dve video uputávky, kalendár s obrázkami štyroch slovenských fotografov a baladickú pieseň, ktorú naspievala známa folková speváčka Veronika Rabada. Uputávky, pieseň a ďalšie informácie nájdete na sociálnych sieťach Parstelvanu.


Podrobnosti o knihe

Názov knihy: Parstelvan – Pečať
Žáner: fantasy
Autorka: Silvia Zeumerová
Vydavateľstvo: Lindeni
Rok vydania: 2018
Väzba: tvrdá s prebalom
Počet strán: 320
ISBN: 978–80–566–0747–3


O autorke:

Silvia Zeumerová sa narodila v júli. Miluje kávu, tanec a zdvorilosť, rada háčkuje a recituje. Študovala herectvo a réžiu. Neštudovala písanie a tanec, ktorým venuje každú voľnú chvíľu. Knižne debutovala poviedkami v rôznych zborníkoch. Parstelvan – Pečať je jej románový debut. Vyrástla v Banskej Bystrici, s manželom a deťmi žije v Nitre.

Viac sa dozviete na jeho facebookovskej stránke Parstelvanu.


Trailer na knihu Parstelvan


Súvisiace linky

Ukážka z románu Silvie Zeumerovej – Parstelvan.

Pozvánka na besedu: Do Bratislavy zavíta Parstelvan, lyrická fantasy v rozprávkovom šate.


28. februára 2019
Fandom SK - PR