Týždeň geeka č. 180 - Silvester a kopa filmov, Star Wars a Stargate DC Rebirth

Týždeň geeka

Čert a novinár nikdy nespí. Kým prevažná časť nášho časového pásma dospávala noc plnú delobuchov, plačúcich malých detí, mŕtvych vtákov, splašenej zveri a zinfarktovaných domácich maznáčikov, obetaví mládenci z POPkastu pripravovali zostrih najzaujímavejších udalostí, ktoré sa vo svete geectva za ostatné dva týždne odohrali. A kým sa značná časť našej krajiny štope liekmi proti bolesti hlavy a minerálkou, redakcia Fandomu popíja čaj a za výdatnej asistencie troch nevyspatých kocúrov a jednej mačky edituje túto už 180. časť týždenníka pre fanúšikov fantastiky.

Zaujímavo môže vyzerať fúzia Howlovho sťahovavého zámku a nového projektu Petera Jacksona. Dozviete sa ďalšiu možnosť ako sa dá ešte niečo vyťažiť z fenoménu Hviezdnych vojen. Opäť sa schyľuje k zvýšeniu počtu ľudí, ktorí sa utopili v bazéne, takže v lete radšej navštevujte prírodné kúpaliská. Uprednostnili by ste klasický ruský balet v disneyovskom štýle alebo horor, kde je hlavnou postavou nový dom? Môžete mať oboje! Pre tých, ktorí zasa radi niečo ľahšie, je tu ruská trojka so Srandou Bullock, Galadriel a Catwoman a predpokračovanie slnečného muzikálu s Popoluškou, agentmi Jamesom Bondom a Harrym Hartom a profesorom Erikom Selvigom. Potešíme fanúšikov Hviezdnej bránky, postavičiek z DC svetov a samozrejme aj spoločenských a nespoločenských hráčov.

Na konci je prezentovanie výsledku darčekovej úlohy z minulého týždňa a zadanie novej novoročnej úlohy. Aj my sme si sľúbili, že a tých koláčov už nedotkneme, a potom sme si predsa vzali.

PS: Česť všetkým pracujúcim, bez ktorých by sme sa nezaobišli ani počas najväčších sviatkov.

Upozornenie: Ak nestíhate evidovať všetky informácie spomenuté v relácii, venujte pozornosť linkom pod videom.


Týždeň geeka č. 180 – Silvester a kopa filmov, Star Wars a Stargate DC Rebirth

Moderuje Marek Čabák.


Súvisiace linky

Mortal Engines Teaser Trailer

The Star Wars – Concept Trailer

Mom and Dad Trailer

The Open House Trailer

Mamma Mia! Here We Go Again Trailer

The Nutcracker and the Four Realms Teaser Trailer

Ocean's 8 Trailer

Stargate Origins Trailer Season

Hard Sun Trailer Season

Bridge Constructor Portal – Announcement Trailer


Ďalšie časti vám budeme prinášať pravidelne každú stredu, môžete sa tiež prihlásiť na ich odber priamo.

Príjemnú zábavu.


3. januára 2018
Marek Čabák a Juraj Búry