Svet na tvoj obraz 2014: Hlasovanie o víťazovi

Súťaž Svet na tvoj obraz

Tretí ročník súťaže Svet na tvoj obraz 2014 pre amatérskych výtvarníkov sme vyhlásili v októbri minulého roku. Teraz, po mesiacoch prijímania, vyhodnocovania a zverejňovania súťažných prác, prišiel čas konečne hlasovať o víťazovi súťaže. A to už je úloha pre vás – našich čitateľov a priaznivcov.


Od vyhlásenia súťaže prišlo do redakcie množstvo príspevkov. Po vyradení tých, ktoré nesplnili súťažné podmienky, do súťaže postúpilo týchto 27 zaujímavých prác. Všetky boli predstavované v priebehu januára a februára 2015. Pre pripomenutie – všetky sa dajú nájsť pod linkou Svet na tvoj obraz 2014.

Súťažilo sa v kategóriách:

1. Science fiction

2. Fantasy

3. Komiks

Vy, naši čitatelia, teraz rozhodnete o víťazovi jednotlivých kategórií a o absolútnom víťazovi, ktorý v celkovom hodnotení získa najvyšší počet hlasov.

Systém hlasovania

Každý hlasujúci musí označiť štyri súťažné súťažné práce (hlasuje sa za obrázok, nie za autora), avšak POZOR, pri hlasovaní záleží na poradí. To znamená, že zo štyroch obrázkov, ktoré vyberiete, PRVÝ, za ktorý kliknete, dostane najviac bodov (4) a ŠTVRTÝ najmenej (1). Body, ktoré ste svojmu favoritovi priradili, sa vám ukážu hneď po zakliknutí príslušného obrázku. Ostatným prácam, ktoré neoznačíte, zostane 0 bodov, ale nevadí, možno sa zapáčia inému čitateľovi. Hlasovať môžete do 28. februára 2015.

Pri hlasovaní nezáleží na tom, do akej kategórie je súťažná práca zaradená. Preto hlasujte len za to, čo sa vám naozaj páči. Po ukončení hlasovania rozhodne počet bodov o víťazoch jednotlivých kategórií. Ten, kto získa úplne najvyšší počet bodov, sa zároveň stane absolútnym víťazom súťaže.

Víťazov jednotlivých kategórií a absolútneho víťaza súťaže Svet na tvoj obraz 2014 vyhlásime 5. marca 2015.

Víťazi dostanú odmeny, ktoré do súťaže poskytli vydavateľstvá Artis Omnis, Ikar, Fantom Print, Rogerbooks a redakcia denníka Fandom SK. Tak isto si odmenu od redakcie denníka Fandom SK vyslúži jeden vyžrebovaný hlasujúci.

Oprášte si teda spomienky, tí zábudlivejší ešte môžu preletieť jednotlivé súťažné práce, a pristúpte k hlasovaniu o víťazovi súťaže Svet na tvoj obraz 2014.

Nezabudnite – tu za svoj hlas dostanete viac než sľuby!

Update: Hlasovanie je ukončené, výsledky oznámime 5. 3. 2015.


Ďalšie kolo súťaže Svet na tvoj obraz 2015 bude vyhlásené vyhlásenie v septembri tohto roku. Veríme, že aj v roku 2015 sa stretneme so zaujímavými autormi a ich obrazmi, veď talentov máme na Slovensku viac ako dosť.

Ďakujeme zatiaľ našim čitateľom a súťažiacim prajeme veľa úspechov!


13. februára 2015
Fandom SK