Predstavujeme - Valerio Massimo Manfredi: Odyseus II - Návrat

Odyseus - Návrat
Odyseus - Prísaha

Všetci milovníci historických príbehov, ktorým minulú jeseň učarovala prvá časť príbehov o najznámejšom antickom hrdinovi, si prídu na svoje. Pokračovanie knihy Odyseus – Prísaha a zároveň aj ukončenie série je na svete a v knihe Odyseus – Návrat sa opäť ponoríme do sveta mýtov a legiend.


Anotácia

Záverečný diel rozprávania o Odyseovi, najľudskejšom hrdinovi starých gréckych mýtov. Prešlo desať dlhých rokov vojny a krviprelievania, nepokojnej lásky a neuhasiteľnej nenávisti, kým boli Trójania porazení. Teraz sa Odyseus so svojimi druhmi musí vydať na spiatočnú cestu na rodnú na Itaku. No kým bude môcť vychutnať svoj radostný triumf – deň pomsty, znovu musí bojovať s ľuďmi, temnými silami prírody, vrtošivou a nevyspytateľnou vôľou bohov.

Knihu Odyseus II – Návrat si môžete objednať v Martinuse momentálne so zľavou 18 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Odyseus II – Návrat si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link

Knihu Odyseus I – Prísaha si môžete objednať v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Odyseus I – Prísaha si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Názov: Odyseus II – Návrat (orig.: Il mio nome è Nessuno: Il ritorno)
Žáner: historická fantasy
Autorka: Valerio Massimo Manfredi
Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2020
Jazyk: slovenský
Preklad: Diana Farmošová
Počet strán: 304
Väzba: pevná s prebalom
ISBN: 9788055642963


O autorovi

Valerio Massimo Manfredi (1943) je taliansky historik, odborník na antiku. Prednášal na viacerých talianskych i zahraničných univerzitách, viedol niekoľko archeologických expedícií a dodnes spolupracuje s mnohými časopismi. Okrem vedeckej práce sa venuje aj písaniu románov. Ako spisovateľ sa medzinárodne preslávil historickou trilógiou o Alexandrovi Veľkom. V knihe Odyseus – Návrat, ktorú na slovenský trh v preklade Diany Farmošovej prináša Vydavateľstvo SLOVART, pokračuje v rozprávaní o najľudskejšom hrdinovi starých gréckych mýtov.


17. júla 2020
Fandom SK - PR