Predstavujeme - Sarah J. Maas: Vražedná čepeľ

Vražedná čepeľ

K obľúbenej sérii Trón zo skla od Sarah J. Maas pribudla zbierka noviel Vrahyňa proti Pánovi pirátov, Vrahyňa a liečiteľka, Vrahyňa v púšti, Vrahyňa v podsvetí, Vrahyňa proti impériu.


Anotácia

Celaena Sardothien je najobávanejšia vrahyňa Adarlanu. Hoci ako členka Cechu vrahov podlieha Arobynnovi Hamelovi, neposlúcha nikoho a dôveruje len ďalšiemu nájomnému vrahovi, Samovi. V piatich napínavých novelách, ktoré po prvýkrát vychádzajú v jednom zväzku, sa Celaena vydáva na päť nebezpečných misií. Od ďalekých ostrovov až po nehostinnú púšť bude oslobodzovať otrokov a trestať tyranov. To však znamená konať proti Arobynnovým rozkazom a za to ju môže postihnúť nepredstaviteľne krutý trest. Bude raz Celaena naozaj slobodná? Ponorte sa do temného podsvetia minulosti nebojácnej hrdinky jednej z najúspešnejších fantasy YA sérií Trón zo skla!

Knihu Vražedná čepeľ si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 20 % (platí do 23. 3. 2022), pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Vražedná čepeľ si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Ukážka z knihy sa vám zobrazí po kliknutí na tento link


Podrobnosti o knihe

Vražedná čepeľ (Assassin’s Blade)
Žáner: fantasy, young adult
Autorka: Sarah J. Maas
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Preklad: Zuzana Kamenská
Počet strán: 416
Väzba: mäkká
ISBN: 9788055654898


O autorke

Sarah J. Maas si svojimi sériami Trón zo skla a Na dvore z tŕňov a ruží, ktoré boli preložené do 37 jazykov, získala milióny fanúšikov po celom svete. Prvú verziu románu Trón zo skla napísala pritom už ako šestnásťročná. Rodená Newyorčanka Sarah v súčasnosti žije v Pensylvánii so svojím manželom, synom a psom.


Súvisiace linky

Články o knihách Sarah J. Maas na Fandom.sk


19. marca 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií