Predstavujeme – Sarah J. Maas: Rod nebies a povetria

Rod nebies a povetria

Po dvoch rokoch prišla na slovenské knižné pulty druhá časť série Mesto Luny od obľúbenej americkej autorky fantasy Sarah J. Maas. Druhá kniha nesie názov Rod nebies a povetria.


Anotácia

Bryce Quinlanová a Hunt Athalar zachránili Mesto Luny a teraz sa snažia vrátiť k bežnému životu. Po toľkom vzrušení posledných týždňov túžia iba po tom, aby mohli spomaliť. Oddychovať. Zamyslieť sa nad budúcnosťou. Asteri zatiaľ držia slovo a nechávajú Bryce s Huntom na pokoji. Lenže rebeli sa pokúšajú podlomiť moc asterov a z vládcov sa stáva čoraz väčšia hrozba. A tak keď sa Bryce, Hunt a ich priatelia zapletú do plánov rebelov, je jasné, že stoja pred rozhodnutím: nečinne sa prizerať, hoci iní sú utláčaní, alebo bojovať za správnu vec. A nečinne sa prizerať im nikdy veľmi nešlo.

Ponorte sa do akciou a vášňou prešpikovaného pokračovania bestselleru Rod zeme a krvi, v ktorom Sarah J. Maas opäť rozvíja napínavý príbeh sveta tesne pred výbuchom – a tých, ktorí urobia čokoľvek pre jeho záchranu.


Prečítajte si ukážku z knihy Rod nebies a povetria


Podrobnosti o knihe

Rod nebies a povetria (orig.: House of Sky and Breath – Crescent City 2)
Séria Mesto Luny, 2. časť
Žáner: urban fantasy, young adult
Autorka: Sarah J. Maas
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2022
Jazyk: slovenský
Prekladateľka: Milica Nováková
Väzba: tvrdá s prebalom
Počet strán: 640
EAN: 9788056658963

Knihu Rod nebies a povetria si môžete kúpiť v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

Knihu Rod nebies a povetria si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorke

Sarah J. Maas je rodená Newyorčanka, no žila už aj v Pensylvánii a Kalifornii. Prvú verziu románu Trón zo skla napísala ako šestnásťročná! Keď práve nepracuje na novej knihe a nezávisláči na sociálnych sieťach, pozerá všetko možné od Star Wars až po filmy Hajaa Mijazakiho, alebo číta klasické rozprávky. Viac info nájdete na stránke autorky.


Súvisiace linky

Predstavujeme – Sarah J. Maas: Rod zeme a krvi

Recenzia – Sarah J. Maas: Rod zeme a krvi


27. januára 2023
Fandom SK
Zdroj informácií