Predstavujeme - Marisha Pessl: Návraty do Nesveta

Návraty do Nesveta

Američanka Marisha Pessl sa po celom svete preslávila ako autorka literárnych krimi pre dospelých. Jej romány Nočný filmVybrané okruhy z mechaniky pohrôm sa stali okamžite bestsellermi. Román Návraty do Nesveta, ktorý práve vychádza vo Vydavateľstve SLOVART, je tak trochu krimi a tak trochu sci-fi. Rozpráva príbeh partie kamarátov, ktorí sa po záhadnej a šokujúcej smrti jedného z nich dostávajú do časovej slučky. Kniha môže zaujať nielen teenagerov, ale aj dospelých čitateľov.


Anotácia

Kde bolo, tam bolo, žila raz Beatrice Hartleyová a jej šiesti najlepší priatelia. Žili si celkom šťastne, až pokým Jim, Beatricin frajer, nezomrel. Jeho šokujúca, záhadná smrť navždy všetko zmenila a Beatrice prerušila s partiou kontakt. Rok po maturite prichádza na panstvo Wincroft, aby sa s bývalými priateľmi opäť stretla a snáď konečne našla odpovede na ťaživé otázky. Ich noc však dopadne diametrálne inak a všetci uviaznu v časovej slučke, ktorá ich núti prežívať ten istý deň stále odznova. V snovom Nesvete sa ich nedobrovoľný pobyt mení na čoraz intenzívnejšiu nočnú moru a vyslobodiť sa z nej však môže len jeden z nich. Práve v tom tkvie hrôza voľby, ktorej šestica kamarátov čelí. Je možné vôbec rozhodnúť, kto z nich si zaslúži žiť?

Knihu Návraty do Nesveta si môžete objednať v Martinuse momentálne so zľavou 3 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Návraty do Nesveta si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Názov: Návraty do Nesveta (orig.: Neverworld Wake)
Žáner: krimi, triler, sci-fi
Autorka: Marisha Pessl
Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2020
Jazyk: slovenský
Preklad: Katarína Kvoriaková
Počet strán: 228
Väzba: brožovaná
ISBN: 9788055639086


10. júla 2020
Fandom SK - PR
Zdroj informácií