Pozvánka: Lords of the Sounds - hudba zo slávnych fantastických filmov, seriálov a počítačových hier

Lords of the Sounds SK

Po prvýkrát sa na Slovensku uskutočnia koncerty orchestra novej generácie LORDS OF THE SOUND, ktorý predstaví svoj program „Music is coming“.


Vystúpenie orchestra LORDS OF THE SOUND nie je len obyčajný koncert, je to naozajstná šou! „Music is coming“ je nepredstaviteľným spojením živého zvuku orchestra, zboru a skutočnej mágie, ktorou sú naplnené vaše obľúbené filmy, seriály a počítačové hry.

V skvelom podaní členov orchestra zaznie hudba zo slávnych fantasy filmov, seriálov a videohier ako: Hra o tróny, Vikingovia, The Mandalorian, Strážcovia galaxie, Wonder Woman, Pán prsteňov, Avatar, Šialený Max, Piráti z Karibiku, Piaty element, World of Warcraft, Assassin’s Creed, Mortal Kombat, The Witcher a ďalšie.

Vďaka jedinečnému vizuálnemu sprievodu každá melódia ožije a do sály vtrhnú nevídané fantastické bytosti, vďaka ktorým diváci objavia neznámy svet, kde vládne mágia a čary. „Music is coming“ je určite najlepší spôsob, ako sa úžasne zabaviť. Táto neuveriteľná udalosť vám lepšie než čokoľvek iné pomôže zabudnúť na zhon každodenného života a otvorí vám dvere do novej reality, kde ožívajú mýty a zázraky sa dejú na každom kroku.

Koncertné turné štartuje 23. 9. 2021 v Košiciach, ďalšie koncerty sa budú konať v Nitre, Trenčíne, Bratislave a Žiline.

Koncert sa uskutoční za účasti talentovaných vokalistov a so sprievodnou videosekvenciou ku každému dielu.

Celkové trvanie koncertného programu je približne 2 hodiny.

Viac podrobností sa dozviete na stránke Lords of the Sound


21. septembra 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií