Podporte dramatizáciu Pratchettovej knihy

štipka hodín poster

Občianske združenie AteliérBezStropu pripravuje projekt ŠtipkaHodín, ktorý je dramatickým spracovaním Pratchettovho románu ReaperMan.


Anotácia projektu

ŠtipkaHodín je pedstavenie, ktoré bagatelizuje fatálny strach z ľudského konca prostredníctvom ústrednej postavy Smrťa Vitalia Náhodu. Príbeh ponúka svojráznu a odosobnenú komickú filozofiu a pohľad na život z tej druhej strany. Svojou alternatívnou scénickou podobou vstupuje do života obecenstva, ktorého sa ujíma hlavný hrdina. V podstate je to Smrť vo výslužbe.

Filmová fantazijná vizualizácia zinscenovaného sveta plného mágie a tajomstiev rozplieta sieť vzťahov a bizarností. Hlavný hrdina zostupuje k smrteľníkom, dlhovekým mágom, špiritistickým médiám, dokonca i hmyzu a drevinám s ambíciou zamestnať sa. Je to prozaické, stáva sa koscom.


Aj vy im môžete pomôcť tento projekt zrealizovať, ak ho podporíte cez Startovač.


AteliérBezStropu

Ateliér je združenie členov, spolupracovníkov a priateľov, pri tvorbe využíva alternatívne pouličné priestory, site-specific, nevynímajúc klasické kamenné divadlo a najmä princíp Laterny Magiky. Viac na stránke AteliérBezStropu


22. februára 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií