Do kníhkupectiev vpadli Potvorobijci

Potvorobijci - obalka

Poslednou z várky kníh, ktoré vydavateľstvo Hydra prináša čitateľom pod vianočný stromček, je román Potvorobijci od Mariána Kubicska. Kniha vychádza s pomocou Fondu na podporu umenia. Čo môžeme od nej očakávať?


Anotácia

Každý sa teší na letné prázdniny, rovnako aj Lukáš. On ale netuší, aký podraz naňho toto leto vymyslí vlastná mama. Namiesto leňošenia a množstva záľub, ktorým sa konečne mohol naplno venovať, ho posiela do tábora. A nie hocijakého. Do letného military kempu s veľavravným názvom Tábor prežitia. A skutočne tam o prežitie pôjde! Čakajú ho noví kamaráti, ale aj noví súperi. Zážitky, po akých dávno túžil, a dobrodružstvá, o ktorých sa mu nesnívalo ani v najdivokejších snoch. A nové povinnosti. Napríklad čeliť mýtickému démonovi či odhaliť tajomstvá skryté v dávnej minulosti. Ponorte sa spolu s ním do dobrodružno-fantastického príbehu o priateľstve, odvahe, láske a dávnej mágii.


Podrobnosti o knihe

Názov: Potvorobijci
Žáner: dobrodružná fantasy
Autor: Marián Kubicsko
Vydavateľstvo: Hydra
Rok vydania: 2016
Počet strán: 368
Väzba: pevná
Jazyk: slovenský
ISBN: 9788089840380

Knihu Potvorobijci si môžete kúpiť napríklad v Martinuse so zľavou ISIC, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorovi

Marian Kubicsko (1975) – príležitostný recenzent, autor množstva nikým nečítaných poviedok a večný tulák po fantastických svetoch. V detstve sa dostal ku knihám a odvtedy ho láska k literatúre neopustila. Je víťazom literárnych súťaží Poviedka IstroConu (2010, 2016) a Poviedka zo sveta Pohrobka (2011). Jeho tvorba sa objavila v zborníkoch Fantázia 2014 a Rozmarná fantastika. Prvým románom, ktorý vytvoril, bola Veža elfov – voľné pokračovanie knihy Pohrobok od Štefana Konkola. Druhým sú Potvorobijci a v hlave má ešte množstvo príbehov, ktoré by rád ponúkol čitateľom, samozrejme, ak bude mať na písanie čas. V súčasnosti vyučuje na strednej škole v Nitre a okrem iného vtĺka žiakom do hláv, že Darth Vader a Anakin Skywalker sú jedna a tá istá osoba.

Zdroj: Vydavateľstvo Hydra


Súvisiace linky

Víťazi Poviedky Istroconu 2010

Výsledky súťaže Poviedka Istroconu 2016

Recenzia: Fantázia 2014

Recenzia: Rozmarná fantastika

Recenzia: Veža elfov

Prichádza Pohrobok – slovenská fantasy


22. decembra 2016
Fandom SK - PR