Do Bratislavy zavítajú superhrdinovia z Marvelu

vystava-marvel-i-love-hrdinov1
vystava-marvel-i-love-hrdinov2

V júni Bratislavu navštívi Kapitán Amerika, Thor, Hulk Spider-Man a ďalší superhrdinovia zo štúdia Marvel. Interaktívna výstava sa bude konať v nákupnom a spoločenskom centre OC Central od 4. do 30. 6. 2015 a návštevníkov čaká bohatý program.


Výstava „I ♥ HRDINOV“ sa po prvýkrát objaví na Slovensku. V priebehu júna čakajú na návštevníkov súťaže, originálne scenérie doplnené o artefakty hrdinov, nadrozmerné postavy hrdinov v originálnom spracovaní a viac.

Program:

1. víkend: 6. – 7. 6. 2015 – AJ TY SI HRDINA:

Tvorivé dielne, v rámci ktorých sa budete môcť zmeniť na svojho obľúbeného superhrdinu, či už maľovaním na tvár alebo výrobou kostýmov či rôznych doplnkov. OC Central tak zaplnia hrdinovia ako Spiderman, Thor, Ironman, Kapitán Amerika a Hulk.

2. víkend: 13. – 14. 6. – FILMOVÝ SUPERKVÍZ

Druhý víkend okrem premietania filmov čakajú návštevníkov aj zábavné kvízy. Záujemcovia si môžu prísť pozrieť svoj obľúbený „superhrdinský“ film do MARVEL Cinema. Po skončení premietania bude k dispozícii FUN zóna, v ktorej sa o zábavu postará moderátor Matej Martinček. Rozvrh premietacích časov filmov:

Sobota:
15.00 hod.: AVENGERS 1, 16.30 hod.: kvíz.
17.00 hod.: IRONMAN, 18.30 hod.: kvíz

Nedeľa:
15.00 hod.: CAPTAIN AMERICA, 16.30 hod.: kvíz
17.00 hod.: THOR, 18.30 hod.: kvíz

3. víkend: 20. – 21. 6. – STRETNI SVOJHO HRDINU

Návštevníci majú možnosť stretnúť sa so svojím „živým superhrdinom“. Animátori prezlečení v kostýmoch obľúbených hrdinov – Ironmana, Spidermana a Kapitána Ameriku budú fanúšikom k dispozícii vo vybraných zónach. Môžu sa s nimi odfotiť prípadne ich vyzvať na súboj na PS4. Pre záujemcov bude pripravená aj súťaž v podobe Veľkého karnevalu. Každý, kto príde v kostýme svojho obľúbeného superhrdinu, má príležitosť sa zapojiť a vyhrať tak prvú cenu.

4. víkend: 27. – 28. 6 – HRDINSKÝ ŠPECIÁL

Zábava s kreatívnym workshopom, Marvel cinema zónou a Fun zónou pre deti i dospelých. Návštevníci budú mať možnosť namaľovať si svojho obľúbeného hrdinu na tvár, sledovať filmy v oddychovej zóne alebo využiť špeciálnu komiksovú knižnicu.

Navyše budú pre návštevníkov pripravené počas celého mesiaca ďalšie sprievodné aktivity ako Kino zóna, FUN&Chill zóna, PS4 zóna, komiksová knižnica, Thorovo kladivo, fotoscenáriá či kolotoč s animáciou.


Viac informácií: Podmevon.sk


28. mája 2015
Fandom SK