Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Názov príspevku:
Vaše meno/nick:
Váš e-mail:
Citáciu urobte predsadením > pred každý riadok citovaného textu (napr. z iného príspevku).
Potvrdenie: captcha   Kontrolný text podľa obrázku vľavo (ak je zle čitateľný, kliknite naň pre vytvorenie nového).
Ak je kontrolný text správny, políčko zmení pozadie na zelené.

09. 09. 2010 10:28

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] answer this topic

Some time ago, I needed to buy a car for my corporation but I did not earn enough cash and could not buy anything. Thank God my father adviced to take the home loans at reliable bank. Hence, I acted so and was satisfied with my credit loan.

Hyena
30. 06. 2010 10:57

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Pekne

Vďaka za pár pekných spomienok. :-)

Martin Kralik
20. 06. 2010 19:44

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] Uznanie

Vlado, neviem, ci to tu citas, ale nie len kvoli tvojej poslednej odpovedi by som ti chcel aspon za seba uznanie prejavit. Nebyt CGR a Krutohlavov, Fantazia by v zaciatkoch vyzerala uplne inac, ak by sme do nej vobec mali co dat. Taktiez si velmi vazim tvoju usporoiadatelsku cinnost s Istroconom, clanky (myslim ze to bolo v Maladych Rozletoch) a dalsie aktivity. Nikdy nezabudnem ani na nase stretnutia v Maziariku, Tulipane a u tvojej manzelky v klube, kde sme napr. usporiadali prvy workshop Fantazie (a myslim, ze uz nan prislo jedno mlade vahave dievcatko, Zuska Minichova, so svojou prvou poviedkou). Hadali sme sa sice v tom obdobi tak, ako casto mlada generacia s tou starsou, no dnes uz samozrejme mnoho veci vidim inak. Osobne si myslim, ze aj ty si ocenenie za celozivotny prinos zasluzis

strejda
18. 06. 2010 12:37

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] motto

Citace je nepřesná, co znamená rok 1952 nevím. Kuttner napsal povídku v roce 1943, u nás vyšla ve sbírce Labyrint v roce 1962. Nemohu posoudit správnost překladu, ale v Labyrintu který jistě Vlado četl je toto znění.
Je smažno, lepě švihlí tlové
se batoumají dálnicí,
chrudošiví jsou borolové
na mamné krsy žárnící.
Zajisté uznáte že krs a krysa je podstatný rozdíl. Jinak je interwiev skvělý a rád bych touto cestou Vlada pozdravil. My si v Ostravě nehrajem na ublížené a nedoceněné. Parcon jsme dělali 2× (za komančů i za kapitalismu) a přes všechna rizika a kritiku to letos zkusíme potřetí spolu s přáteli z Katowic a to ještě v evropském měřítku. Tak se Vlado nevymlouvej na práci a přijeď. Pravověrný scifista si na akci čas udělá vždycky.

Standa

Juro Chlebec
16. 06. 2010 12:52

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Sféra

Keď som chodil v Slovnafte na strednú školu tak som netušil že kúsok od nášho internátu sa stretáva SF klub Sféra. Posledný rok na škole som objavil plagátik kde sa písalo o stretnutiach v tomto klube. Vtedy som sa búchal po hlave že som o tom nevedel skôr. To bolo moje prvé stretnutie s klubovými stretnutiami fanúšikov SF. Odniesol som si odtiaľ aj pár klenotov ako napríklad samizdatové vydanie Nadácie (podľa Asimovovho vyjadrenia je správny preklad Základňa) od AF167. Tiež som navštívil druhý Istrocon. Odtiaľ si pamätám aj Vlada Srpoňa.

To sú pekné spomienky pre mňa :-).

Gandalf
16. 06. 2010 10:11

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] IC

Zaujímavý rozhovor aj človek. Netušil som, že IC je starší ako ja.