| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Ďuro Č. 25. 05. 2009 00:13 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] ... Tiež som sa viac tešil z Mišovho víťazstva než z toho vlastného. Takže ešte raz gratulujem, majstre. ;-) |
|
| Jennka 21. 05. 2009 12:38 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [4][2] RE: RE: Michal Ivan!!
áno, Pikošky :) v podstate som ju videla prvý krát vtedy u Majora Zemana, keď prišla aj s tebou. Netušila som, že si TEN Michal Ivan :) |
|
| misoi 19. 05. 2009 16:14 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][3] RE: Ad Výsledky Ceny Akadémie SFFH za rok 2008 diky moc rasto! :) |
|
| misoi 19. 05. 2009 16:13 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [5][4] RE: Michal Ivan!! :) hehe, no milujem sa fotit, to tam zas vyzeram :) .no a ty ju odkial poznas ? viem asi, pikosky ze? diky za gratulacie :) |
|
| Jennka 19. 05. 2009 14:36 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Michal Ivan!! Najlepší výtvarník, ozvi sa! Teraz som videla fotky…lol, nepoznáš ty náhodou Mon, že nie? Slečnu pani právničku? :)) Keď sa opije, hodí ten svoj perfektný americký prízvuk? :) |
|
| Jennka 18. 05. 2009 14:15 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Gratulujem …víťazom :) super :) všimla som si, že aj pán Bronec získal ocenenie :) |
|
| ivan alaksa 17. 05. 2009 19:55 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [8][7] RE: RE: RE: ???
cena akademie ma dve kola – v prvom je z kompletneho zoznamu vsetkeho, co za predosly rok v danej kategorii vyslo (udialo sa) vybranych 5 nominacii. V druhom kole sa hlasuje uz iba z tychto nominacii a odmeneny je v kazdej kategorii iba jej vitaz. Z toho vyplyva – v uverejnenom zozname su v kazdej kategorii uverejnene nominacie z prveho kola a farebne je vyznaceny vitaz v danej kategorii. Neexistuju druhe a tretie miesta… |
|
| Sarazin 17. 05. 2009 17:49 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [9][8] RE: RE: ??? Aha. Znamená to, že cena udeľuje prvým len piatim a zvlásť len víťazovi (a teda druhé, tretie atď. miesto neexistuje)? Mimochodom, gratulujem M. Spádovi. Jeho poviedka bola z posledného ročníka Fantázie fakt najlepšia a keď nezvíťazila tam, tak „aspoň“ tu. ;D |
|
| ceos 17. 05. 2009 16:44 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][9] RE: ???
Zrejme sú takto označení absolútni víťazi v danej kategórii. Inak povedané – prvé miesto :) |
|
| Sarazin 17. 05. 2009 14:10 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] ??? Prečo sú niektoré ocenenia zvýraznené? |