Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Ďuro Č.
25. 05. 2009 00:13

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] ...

Tiež som sa viac tešil z Mišovho víťazstva než z toho vlastného. Takže ešte raz gratulujem, majstre. ;-)

Jennka
21. 05. 2009 12:38

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][2] RE: RE: Michal Ivan!!

:) hehe, no milujem sa fotit, to tam zas vyzeram :) .no a ty ju odkial
poznas ? viem asi, pikosky ze? diky za gratulacie :)

áno, Pikošky :) v podstate som ju videla prvý krát vtedy u Majora Zemana, keď prišla aj s tebou. Netušila som, že si TEN Michal Ivan :)

misoi
19. 05. 2009 16:14

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][3] RE: Ad Výsledky Ceny Akadémie SFFH za rok 2008

diky moc rasto! :)

misoi
19. 05. 2009 16:13

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][4] RE: Michal Ivan!!

:) hehe, no milujem sa fotit, to tam zas vyzeram :) .no a ty ju odkial poznas ? viem asi, pikosky ze? diky za gratulacie :)

Jennka
19. 05. 2009 14:36

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Michal Ivan!!

Najlepší výtvarník, ozvi sa! Teraz som videla fotky…lol, nepoznáš ty náhodou Mon, že nie? Slečnu pani právničku? :)) Keď sa opije, hodí ten svoj perfektný americký prízvuk? :)

Jennka
18. 05. 2009 14:15

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Gratulujem

…víťazom :) super :) všimla som si, že aj pán Bronec získal ocenenie :)

ivan alaksa
17. 05. 2009 19:55

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [8][7] RE: RE: RE: ???

Aha. Znamená to, že cena udeľuje prvým len piatim a zvlásť len
víťazovi (a teda druhé, tretie atď. miesto neexistuje)?

cena akademie ma dve kola – v prvom je z kompletneho zoznamu vsetkeho, co za predosly rok v danej kategorii vyslo (udialo sa) vybranych 5 nominacii. V druhom kole sa hlasuje uz iba z tychto nominacii a odmeneny je v kazdej kategorii iba jej vitaz.

Z toho vyplyva – v uverejnenom zozname su v kazdej kategorii uverejnene nominacie z prveho kola a farebne je vyznaceny vitaz v danej kategorii. Neexistuju druhe a tretie miesta…

Sarazin
17. 05. 2009 17:49

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [9][8] RE: RE: ???

Aha. Znamená to, že cena udeľuje prvým len piatim a zvlásť len víťazovi (a teda druhé, tretie atď. miesto neexistuje)?

Mimochodom, gratulujem M. Spádovi. Jeho poviedka bola z posledného ročníka Fantázie fakt najlepšia a keď nezvíťazila tam, tak „aspoň“ tu. ;D

ceos
17. 05. 2009 16:44

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [10][9] RE: ???

Prečo sú niektoré ocenenia zvýraznené?

Zrejme sú takto označení absolútni víťazi v danej kategórii. Inak povedané – prvé miesto :)

Sarazin
17. 05. 2009 14:10

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] ???

Prečo sú niektoré ocenenia zvýraznené?