| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| mishelka 03. 01. 20:42 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] gratulujem Gratulujem vsetkym umiestnenym aj nemumiestnenym :) A jeeej, 13 bodov velmi potesilo, dakujem vsetkym za hlasy, s takou somarinou som nemyslela ze daco bude :D Pekny start noveho roka :))) |
|
| Sarazin 03. 01. 18:18 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] no... Pád. Hm. Vôbec si neviem vybaviť čo za poviedku to bolo, no víťazovi gratulujem. Zvyšok rebríka poznám, aj ked umiestnenia sú väčšinou nečakané. Už len umiestnenie mojich dvoch poviedok. Tá, čo sa podľa komentov páčila je pod hranicou 10 b, ta ktorá bola zhodnotena ako nemastná neslaná je nad. :) Hlas ľudu je nevyspytateľný. |
|
| Sas 03. 01. 17:25 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [4][3] RE: Ďalšie kolo
Ak bude dost poviedok, tak vo februari. |
|
| Arcey 03. 01. 17:17 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] Ďalšie kolo A kedy bude ďalšie kolo? Laséry mám nažhavené… :)) |
|
| draculin 03. 01. 13:49 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][5] RE: blahozelam
Ten, kto tak efektne padal a myslel na cigarety a gangbang nebol sice Bob, ale poviedka vazne stala za to :) |
|
| mato 03. 01. 12:29 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] blahozelam Gratulujem setkym, aj ked sa mi nezda, ze by poviedky boli az take vyrovnane. Poviedka Ked Bob naposledy padal vsak stala za to prehryzt sa aj tým zvyskom :-) |
|
| Roman 02. 01. 22:39 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [8][7] RE: RE: Gratulation Musíš používať viac krvi. Ver mi. Kref, to je ono :))) |
|
| secentity 02. 01. 21:43 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][8] RE: Gratulation
Nečuduj sa, Roman, ja som, napriek istému párkrížikovému handicapu a odnepamäti inklinácii k scifi, fantastike, mystike a upírom :D vo fandome v podstate nováčik. Ešte si musím počkať. :D:D |
|
| Saš 02. 01. 20:21 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][9] RE: Bronz je fajn
Mňa to neprekvapuje, pravdupovediac, po štylistickej stránke (= čítali sa bez trhania vrecka od nožíka ;-)) boli takmer rovnocenné s Psychicky Náročnou Robotou a u mňa boli na prvých miestach, hoci téma nebola originálna ani príliš fantastická. Fakt je, že v tomto kole by sa mi žiadalo obodovať tak 5 – 6 poviedok, a to takmer rovnakým počtom bodov, aby si človek pripadal ako-tak spravodlivý. Možno je to aj tým, že sa bývalí „začiatočníci“ pomaly brúsia na ostrieľaných autorov – v každom kole sa objavujú skoro stále tie isté mená a kvalita poviedok v priemere mierne stúpa, ale zároveň odpadúvajú častí ( = dvojnásobní) víťazi predchádzajúcich kôl, pre ktorých už súťaž asi nie je výzvou. Uvidíme, ako to pôjde ďalej, či sa súťaž nejakým smerom vyvinie alebo zanikne a dá príležitosť niečomu novému. |
|
| Regis 02. 01. 16:57 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] Bronz je fajn Jano gratulujem, síce som ako zúčastnený nehlasoval, ale pre zaujímavosť som použil Ashov vynález a vyšiel si mi prvý :) Prekvapuje ma striebro, 2012 bola u mňa nižšie. Draculin, je mi cťou deliť sa s tebou o tretí stupienok :-P |