Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Ivan Aľakša
17. 04. 2003 13:20

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] Mail bol odoslany. Ak ho ...

Mail bol odoslany. Ak ho niekto dnes nedostane a poviedku nam do Rakety poslal, bud poviedka nedosla, alebo patri medzi tych 6 ludi, ktori mailovy kontakt neuviedli.

Vsetky dalsie info na fantazia@fantazia.sk

Ivan Aľakša
17. 04. 2003 11:29

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Nie, nie, vyhovarat sa na...

Nie, nie, vyhovarat sa na hrozu z hodnotenia poviedok nemozem, lebo ich nehodnotim. Len som to spracoval a odovzdal kompetentným osobam. Ibaze su aj ine aktivity. Ale dnes to uz urcite bude.

Anonym
17. 04. 2003 10:32

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] RE: Ospravedlnujem sa, maily ...

Nic sa nedeje, viem si predstavit aka hrôza by sa ma chytala, keby som mal prečítať a vyhodnotiť 31 poviedok :-)Apropo, učasť povedal by som na úrovni, nemyslel som že bude účasť až taká hojná (aspoň mne sa taká zdá byť), v ďalších ročníkoch vás asi zaplavia tony papiera!

Ivan Aľakša
17. 04. 2003 10:20

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] Ospravedlnujem sa, maily ...

Ospravedlnujem sa, maily som este nestihol rozoslat. Dnes to bude. Sledujte si postu.

Jano
17. 04. 2003 09:56

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Mail?

Nedošiel mi mail, teda sa ozývam.

Hyena
12. 04. 2003 10:31

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] RE: Hyena

…ale keby si poslal niečo ako bol Čln, vyviazol by si bez zranenia, možno dokonca aj s ocenením… Uvidíme na budúci rok!

Hyena
12. 04. 2003 10:27

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] RE: Hyena

To sa zhodneme. :-)
Ale nemôže to byť celkom na škodu – s radosťou a nadšením oznamujem, že v \„mainstreamovej\“ súťaži Poviedka 2003 sa stal absolútnym víťazom Jozef Girovský so svojou poviedkou Zmok!

Mišo Spáda
11. 04. 2003 20:34

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] Hyena

Hyena, ty si fakt sympaťák. Pravdupovediac, tiež som šťastný, že nesedíš v porote…

Hyena
10. 04. 2003 13:35

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [9] RE: RE: RE: povídka s ilustrací - to ...

No, výcvik v ťažkých podmienkach mám už za sebou, horšie to už nebude. OK.

redaktor Martin
10. 04. 2003 13:21

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] RE: RE: povídka s ilustrací - to ...

podla mna ani ty by si nevedel byt k tejto poviedke zly :)
inac, grafomani sa na to asi vykaslali. takze by som ta asi fakt chcel do poroty buduceho rocnika :)