Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Hyena
21. 03. 2003 11:44

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] RE: RE: huhu: nech si webmaster a...

To sa teším. S poslednou Fantou som bol mimoriadne spokojný, najmä slovenské poviedky cením vysoko. Dúfam, že aj v budúcom čísle nájdem niečo, nad čím budem spokojne chrochtať.

Ivan Aľakša
20. 03. 2003 19:57

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] RE: huhu: nech si webmaster a...

Paldi, na otazku ti mozem zase odpovedat len klasicky – Fantazia kraca do tlaciarne a uz zachvilu bude kracat cez postu k predplatitelom. A potom samozrejme aj do obchodov a stankov…

A na to druhe teda v knihe.

paldi
20. 03. 2003 18:31

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] huhu: nech si webmaster a...

huhu: nech si webmaster a com. obcas mrknu ak knihu navstev…

a vobec, kam kraca fantazia?

Blaster
20. 03. 2003 17:27

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] RE: Priority

Duro, uz sa tu tolko nelutuj a radsej mi odpovedz na moj mail. A nerob sa ze si ho nedostal…

Ďuro Červenák
20. 03. 2003 16:42

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Priority

To je dôležité, že si s tým sám spokojný. My sme naopak radi, že máš frajerku Janku. Mnohí z nás sa niečím takým na webe pochváliť nemôžu.

redaktor Martin
20. 03. 2003 13:45

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] RE: Šalieš?

V najnovšej Fantázii bude o cone článok od šéfredaktora, mám aj reportáž od Miloša Ferka, tá teda asi bude v Oppe. O boidvoch som sa dozvedel, až keď som túto nahodil. Ale nechcem to ospravedlňovať, skôr by som chcel, aby ste si porovnali mieru informácií.
V mojej reportáži je všetko, čo za teň deň bolo k spomenutiu (prednáška o živote vo vesmíre, pozorovanie oblohy a trojrozmerné obrázky). Na jedno popoludnie je to podľa mňa dosť. Ale nechcelo sa mi písať len o tom, chcel som, aby ľudia vedeli, čo tam môžu robiť, aj keď ich astronómia až tak veľmi nezaujíma – teda dobre sa zabaviť s kámošmi. Preto som s článkom, napriek negatívnym názorom ľudí, ktorých si vážim, spokojný.

Hyena
20. 03. 2003 13:10

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] Šalieš?

Keby som vedel, že ťa na nejakom cone stretnem, ano nos tam nestrčím! ;-))) Ale nie, vážne: táto reportáž ti až tak nevyšla. Dozvedeli sme sa, že máš frajerku Janku a že si sa napchával pizzou. O cone dosť málo. Preber sa, vieš to aj lepšie!

redaktor Martin
20. 03. 2003 08:55

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] RE: RE: RE: ..., ale aj tak ......

Sasenka, to bola uplne ina Revuca. Tam sme boli este iba s Ivanom, nepoznali sme nikoho a podarilo sa nam nahovorit teba a Peta Suleja na poviedky v nultej Fantazii. tam som este bol slusny :)

Saš
20. 03. 2003 07:41

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [9] RE: RE: ..., ale aj tak ......

Hej, Martin, tú Revúcu si všetci pamätáme… :-)

redaktor Martin
19. 03. 2003 17:14

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] RE: ..., ale aj tak ......

ja som bol na svojom prvom cone na Parcone 97. a to sme tam uz niesli prvu Fantaziu. Predtym som bol este na Revucej