| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Hyena 21. 03. 2003 11:44 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] RE: RE: huhu: nech si webmaster a... To sa teším. S poslednou Fantou som bol mimoriadne spokojný, najmä slovenské poviedky cením vysoko. Dúfam, že aj v budúcom čísle nájdem niečo, nad čím budem spokojne chrochtať. |
|
| Ivan Aľakša 20. 03. 2003 19:57 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] RE: huhu: nech si webmaster a... Paldi, na otazku ti mozem zase odpovedat len klasicky – Fantazia kraca do tlaciarne a uz zachvilu bude kracat cez postu k predplatitelom. A potom samozrejme aj do obchodov a stankov… A na to druhe teda v knihe. |
|
| paldi 20. 03. 2003 18:31 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] huhu: nech si webmaster a... huhu: nech si webmaster a com. obcas mrknu ak knihu navstev… a vobec, kam kraca fantazia? |
|
| Blaster 20. 03. 2003 17:27 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] RE: Priority Duro, uz sa tu tolko nelutuj a radsej mi odpovedz na moj mail. A nerob sa ze si ho nedostal… |
|
| Ďuro Červenák 20. 03. 2003 16:42 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Priority To je dôležité, že si s tým sám spokojný. My sme naopak radi, že máš frajerku Janku. Mnohí z nás sa niečím takým na webe pochváliť nemôžu. |
|
| redaktor Martin 20. 03. 2003 13:45 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] RE: Šalieš? V najnovšej Fantázii bude o cone článok od šéfredaktora, mám aj
reportáž od Miloša Ferka, tá teda asi bude v Oppe. O boidvoch som sa
dozvedel, až keď som túto nahodil. Ale nechcem to ospravedlňovať, skôr by
som chcel, aby ste si porovnali mieru informácií. |
|
| Hyena 20. 03. 2003 13:10 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] Šalieš? Keby som vedel, že ťa na nejakom cone stretnem, ano nos tam nestrčím! ;-))) Ale nie, vážne: táto reportáž ti až tak nevyšla. Dozvedeli sme sa, že máš frajerku Janku a že si sa napchával pizzou. O cone dosť málo. Preber sa, vieš to aj lepšie! |
|
| redaktor Martin 20. 03. 2003 08:55 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] RE: RE: RE: ..., ale aj tak ...... Sasenka, to bola uplne ina Revuca. Tam sme boli este iba s Ivanom, nepoznali sme nikoho a podarilo sa nam nahovorit teba a Peta Suleja na poviedky v nultej Fantazii. tam som este bol slusny :) |
|
| Saš 20. 03. 2003 07:41 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] RE: RE: ..., ale aj tak ...... Hej, Martin, tú Revúcu si všetci pamätáme… :-) |
|
| redaktor Martin 19. 03. 2003 17:14 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] RE: ..., ale aj tak ...... ja som bol na svojom prvom cone na Parcone 97. a to sme tam uz niesli prvu Fantaziu. Predtym som bol este na Revucej |