| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Nefertiti 04. 08. 2003 09:05 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] chlapci z Maxcore Nezabudli sme na nich, akurat som sa vratila z Janosikovych dni, kde sme spolocne oddychovali pri manualnej praci :-) |
|
| Michael Necron 01. 08. 2003 15:32 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Genesis Revive Este sme zabudli na skupinu MAXCORE a ich prvy slovensky plne pocitacovo generovany sci-fi film \„Genesis Revive\“. Vraj je to uz hotove, tak sa cudujem, ze chlapci o sebe este nedali vediet. Zeby velke prekvapenie tohtorocneho Istroconu…? A uz nam chyba len prvy slovensky spagetti western. To si beriem na starost ja, lebo aj Fulci s kovbojkami zacinal… dufam len, ze to bude hotove do MS Istrocon 2010. (To MS je samozrejme Microsoft.) |
|
| Michael Necron 18. 07. 2003 14:14 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] Explozia chuti Mi chvilu trvalo, nez som pochopil ten nazov. Najprv som to bral ako Explozia (niekolkych) chuti, ale potom som na stranke zazrel \„Explosion Tastes\“, a s pomocou slovnika som vydedukoval, ze TA Explozia chuti, t.j. ze smakuje. (Necron, ty voleee…) |
|
| Adrian 18. 07. 2003 14:03 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] Vtedy v Mexiku Ten teaser trailer is magnificient :-)))) |
|
| Adrian 18. 07. 2003 13:44 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Ucast Nuz za seba mozem slubit, ze nech pojde v hlavnej sale cokolvek (Pan
Prstenov, Matrix) tak budem na vasej prezentacii chlapci. Teda vlastne az na
jednu vynimku…a tou je premiera Zvierat.Predpokladam, ale ze to bude
organizacne tak zvladnute, ze tieto tri highligthy nebudu vo vzajomnej casovej
kolizii. |
|
| Michael Necron 18. 07. 2003 13:33 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Pindanie Ked chces, pridi, ale ja osobne dufam, ze moja projekcia pobezi spolu s premietanim trebars Dvoch vezi. Schvalne, chcem vidiet, kolko ludi by prislo. Minule som bol spokojny, uspech mal hlavne Freddy, kde som pri konci naratal asi sestdesiat divakov… A pokial ide o to pindanie… sam musim svoje komentare skratit, aby som sa do tej jednej hodiny vopchal. Porozpravame sa a porumujeme potom. |
|
| Ďuro Červenák 18. 07. 2003 12:52 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] Necron, ja na tvojej proj... Necron, ja na tvojej projekcii určite budem – ako vždy. A pokúsim sa ti do toho nepindať, sľubujem. :-) Inak ja som presvedčený, že Svätý Foter príde práve preto, aby videl tvoje a moje videopásmo a premiéru Zvierat. |
|
| Ďuro Červenák 18. 07. 2003 12:50 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] RE: Rigor Mortis Ohľadom rigorákov: Som v pravidelnom mailovom kontakte s Pavlovským, ktorý je opäť šéfredaktorom Crew a píše filmové recenzie pre Ikariu a Score. S Kopřivom už bohužiaľ nie sú to akčné duo ako kedysi (Kopřiva teraz píše comicsové scenáre pre Jirku Grusa a vydávajú jeden comics za druhým v zahraničí – Portugalsko, Grécko…). Dobeš sa asi tiež radšej venuje manželským povinnostiam. Každopádne ten nadupaný film, ku ktorému svojho času napísali scenár, vraj v blízkej dobe nezrealizujú – kvôli nedostatku peňazí, ako inak? Takže RM je asi mŕtvy, čo je napokon príznačné :-) |
|
| Michael Necron 18. 07. 2003 12:47 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] Navsteva z Vatikanu Nekeceeej!!! To fakt? Zase s H.K.E. III hram niekomu do rany (tusim si ten format dam patentovat), lebo sa tam objavi aj demon, takze mozeme vymetat… Ale to by som teda fakt bol rad, keby Necronovi nejaky svaty muz pozehnal, nech mu je horor lahky a krv sladka… Inak, ak to takto pojde dalej, prezradim uplne vsetko, a na moju projekciu pride len nejakych sedem ci desat ludi, maximalne tucet :) Heh, je tu niekto, kto ma rad upirov? |
|
| Michael Necron 18. 07. 2003 12:40 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] Rigor Mortis Mimo temy, ale ked sa uz tak pekne bavime… D.C., ako najpovolanejsi vediet – co sa deje s nasimi zapadnymi kolegami? Od release \„Executionera\“ o nich nic neviem, ich stranku nepoznam (ak vobec nejaku maju) a naposledy som ich videl na Istraci 99. Ze by angazovanie sa v okrajovych zanroch zacalo byt pod lidskou dustojnost? Alebo sa obavaju, ze neobstoja vo vrazednej konkurencii s obcanmi krajiny, v ktorej samotny Istrocon vznikol??? |