| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Jennka 09. 03. 2009 12:53 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [2][1] RE: RE: ad videozáznam
Tak, neviem ako ostatní, ale vo mne 5 minút pozerania Bebe TV vzbudzuje nesmierne agresívne sklony. Neviem si predstaviť ČO to spraví s detským mozgom :O |
|
| Riddick 09. 03. 2009 10:44 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [3][2] RE: ad videozáznam
no, to záleží na obsahu a vyznení… videla si film Jarhead? napr. keď si predstavím, že takým vojakom pustíš záznam ruvačky dvoch báb, tak ich to skôr vyhecuje, než odradí ;-) …aj keď je otázka, čo vojakov nevyhecuje. som si istá, že zelené militaristické mozgy by od vojen neodradilo ani povinné sledovanie Bebe TV štyri hodiny denne :-D |
|
| Jennka 06. 03. 2009 07:10 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] ad videozáznam g72, ceos – takáto mierová lúpežná cesta mi nikdy nezišla na um. Nie som si istá, či by sa s tým moja nežná násilnícka povaha dokázala vyrovnať :) myslíte, že by taká kazeta dokázala ukončiť aj všetky vojny? Keď už by to zabralo v Brlohu… |
|
| ceos 05. 03. 2009 20:48 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][4] blatné
ono možno keby ponúknete videozáznam z tejto udalosti na výmenu predavačom v brlohu, tak ani kradnúť nemusíte – všetko vám dajú ochotne sami :D |
|
| g72 05. 03. 2009 07:40 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][5] RE: RE: RE: RE: RE: ad ceos
poprosime priamy prenos alebo aspon videjo zaznam, kludne moderovany wolverinom :)))) ..... a pocujete ten hlas, pocujete ten hlaaaaas (vandali) :D |
|
| Jennka 05. 03. 2009 07:17 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][6] RE: RE: RE: RE: ad ceos
v záujme čestného súboja odložím svoje laserové pierko a teba poprosím nechať doma votrelca. Iba blato, my dve a Vin :) (a potom lúpežná spartakiáda!) |
|
| Jennka 05. 03. 2009 07:16 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][7] RE: RE: RE: šic od Vina
vy, mladí a pekní ste očividne ešte dostatočne nepochopili, čo je to mať HLAS, takže hor sa zo snívania cvičiť, cvičiť, cvičiť :) |
|
| ceos 04. 03. 2009 23:39 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [9][8] už budem dobrý :)
To je tým, že mám len tu chvíľku, tam okamih medzi cvičeniami a prednáškami na nakuknutie čo nového na fantázii. No chystám sa už zajtra. Zrovna teraz som prišiel zo školy a idem o 4 hodiny opäť smer Bratislava – takže dnes už nič nebude, ale čestné skautské, že zajtra už mám pekne nachystané podklady a už ich len nejak zmontujem do jedného súvislého celku a bude. |
|
| Saš 04. 03. 2009 19:12 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] Ceos Počuj, Ceos, dnes celý deň len browsuješ, komentuješ, a spravodajstvo ti viazne. |
|
| Riddick 04. 03. 2009 17:13 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][10] RE: RE: RE: ad ceos jaký tuhý súboj? už si niečo vyhrala? tak si nebuď taká istá, lebo nabrúsim buľvy, zhasnem svetlo a uvidíme, kto vyhrá! ;-D |