Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Saš
22. 04. 2009 13:53

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: RE: RE: obsah ďalšieho kola

Mail mi prišiel až po napísaní toho komentára, takže teraz som už
spokojný a chrochtám blahom.

Poviedka mi prišla až po napísaní tvojho komentára. Ak posielate poviedky adminovi, trochu sa to zdrží, lebo on mi ich musí preposlať. Môžete ich posielať rovno mne, apavelko(at)cen­trum.sk. Ak do dvoch dní nepríde odpoveď, zrejme poviedka nedorazila.

Chrochtaj, chrochtaj, a pomedzi to píš.

Ash
22. 04. 2009 13:14

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [3][2] RE: RE: obsah ďalšieho kola

Ash, tebe neprisiel email?… aj ked mam pocit ze o toto kolo je
podstatne vacsi zaujem,takze poviedky si na cakacke nejaku dobu
posedia.

Mail mi prišiel až po napísaní toho komentára, takže teraz som už spokojný a chrochtám blahom.

draculin
22. 04. 2009 13:11

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][3] RE: obsah ďalšieho kola

Nešlo by v nejakom článku, prípadne v hlavičke kola OP zverejniť
poradovník poviedok s termínmi ich uverejnenia. Bolo by to dobré pre
autorov, ktorí už poslali svoju poviedku, aby vedeli, kedy bude
uverejnená, aj pre tých, čo ešte neposlali, aby mali predstavu, kedy
sa môže poviedka, ktorú chcú poslať, dostať na radu.

Stačilo by len publikovať zoznam s názvami poviedok a plánovanými
dátumami uverejnenia.

Vopred ďakujem za vyslyšanie tohto návrhu.

Ash, tebe neprisiel email?… aj ked mam pocit ze o toto kolo je podstatne vacsi zaujem,takze poviedky si na cakacke nejaku dobu posedia.

Saš
22. 04. 2009 10:49

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][4] RE: obsah ďalšieho kola

Každého autora práve prebiehajúceho kola Ohnivého pera do dvoch dní po zaslaní poviedky informujem, kedy poviedka bude uverejnená.

Ash
22. 04. 2009 10:41

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] obsah ďalšieho kola

Nešlo by v nejakom článku, prípadne v hlavičke kola OP zverejniť poradovník poviedok s termínmi ich uverejnenia. Bolo by to dobré pre autorov, ktorí už poslali svoju poviedku, aby vedeli, kedy bude uverejnená, aj pre tých, čo ešte neposlali, aby mali predstavu, kedy sa môže poviedka, ktorú chcú poslať, dostať na radu.

Stačilo by len publikovať zoznam s názvami poviedok a plánovanými dátumami uverejnenia.

Vopred ďakujem za vyslyšanie tohto návrhu.

Jennka
21. 04. 2009 12:18

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Gratulujem

Ja gratulujem všetkým, ktorí sa vôbec zúčastnili :) a hlavne víťazke, samozrejme. Už si dobre nespomínam (ťažký 4 – dňový víkend) ale myslím že som hlasovala za iné poviedky – no napriek tomu sa mi aj táto páčila, a hlavne sa mi dobre ilustrovala :)) (po pár nezdarilých pokusoch)

Takže hor sa do ďalšieho kola :)

A ešte jedna vec, súhlasím s ceosom. Konečne :))

ceos
18. 04. 2009 20:21

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [8][7] RE: ehm...:)

ceos…

• to nič aj ja som skomolil meno poviedky nechtiac – stáva sa :)
  • áno, bolo málo kvalitných poviedok. a ako som aj napísal – ani názor poroty nie je úplne objektívny.
  • len som ťa chcel upozorniť na to, že by si sa mal vyvarovať takýchto absolutistických hodnotení akože niečo sa muselo stať a nemohlo to byť nijako inak, pretože je to len tvoj názor, resp. nie je to názor všetkých zúčastnených osôb. Ale to ber len ako priateľské upozornenie – nejde o život ;-)
mato
18. 04. 2009 18:30

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] ehm...

ceos…

mato
18. 04. 2009 18:29

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [9] coes...

Aj názor poroty je vždy subjektívny… tak ako tem môj. Chcel som skôr poukázať na to, že tentoraz bolo málo naozaj dobrých poviedok…

Zuska
18. 04. 2009 14:32

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] gratulujem

Gratulujem Soni L.! Mojím favoritom síce bola Každá moc…, ale nevadí. Rozhodli fanatickí fanúšikovia adamosmithovskej série, volajúci po ďalších výpravách svojho ekonomického idolu. Je kríza a oni si nie sú istí hospodárskou budúcnosťou svojho sveta.